ARSLAN, AZERBAYCAN’DA AHİK GENEL KURULU'NA KATILDI

05 Şubat 2018 11:54, Haberler


ARSLAN, AZERBAYCAN’DA AHİK GENEL KURULU'NA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 5 Şubat 2018 tarihinde Azerbaycan Hemkarlar İttifakları Konfederasyonu (AHİK) 5. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de gerçekleştirilen AHİK 5. Olağan Genel Kurulu’na katılan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Bakü’nün en büyük kongre merkezinde yaklaşık olarak 1400 delegenin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda HAK-İŞ Konfederasyonu adına genel kurula hitap etti.

Arslan, “HAK-İŞ olarak AHİK’le uzun yıllara dayanan köklü ilişkilerimiz var. Bu ilişkilerimizi sendikalarımızla birlikte daha da güçlendirmekteyiz” dedi.

Konuşmasında Karabağ’ın işgaline de değinen Arslan, “İşgal sona erene kadar Azerbaycan’a olan desteğimiz devam edecektir” şeklinde konuştu.

Arslan, AHİK Genel Başkanı Settar Mahbeliyev’i başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek genel kurulun başarılı geçmesi dileğinde bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a Azerbaycan temasları sırasında Oleyis Sendikası Genel Başkanı ve HAK-İŞ Denetim Kurulu Üyesi Vedat Böke, Hizmet-İş Sendikası Kurucu Başkanı Hüseyin Tanrıverdi ve Dış İlişkiler Uzmanı Merita Yıldız eşlik etti. 

Arslan, genel kurul öncesinde Azerbaycan Devlet Başkanı İlham Aliyev’i yabancı sendikacılarla birlikte ziyaret etti. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

05 Şubat 2018 11:54, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu