ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTİN’E DESTEK SENDİKALAR BİRLİĞİ TOPLANDI

12 Ocak 2018 17:13, Haberler


ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTİN’E DESTEK SENDİKALAR BİRLİĞİ TOPLANDI


Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği 12 Ocak 2018 tarihinde HAK-İŞ ve Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Başkanı Mahmut Arslan başkanlığında toplandı.

Toplantıya Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, MEMUR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Esen, HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği Genel Sekreteri Abdalla Khalede Abdalla Odeidat, Türk ve Arap İlişkileri Merkezi Başkanı Bashar Mustafa Said Shalabi, Ürdün, Fas, Sudan, Tunus, Filistin, Cezayir, Moritanya ve Lübnan’dan gelen sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği olarak 2017 yılında yapılan çalışmalar, 23-24 Ekim 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen ‘Kudüs İçin Hep Birlikte’ konulu 2. Uluslararası Sendikalar ve Mesleki Örgütler Konferansı değerlendirildi.

2018 yılında Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği olarak gerçekleştirilmesi planlanan proje ve faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda “Kudüs Bizi Birleştiriyor” isimli sonuç bildirisi okundu.

Ziyaret programının sonunda heyete günün anısına bir hediye takdim edildi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ocak 2018 17:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu