OLEYİS YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

12 Ocak 2018 14:48, Haberler


OLEYİS YÖNETİMİNDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

 

OLEYİS Sendikamızın 13. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilen Vedat Böke başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’ı 12 Ocak 2018 tarihinde Konfederasyonumuz genel merkezinde ziyaret etti. 

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, OLEYİS Yönetimi’nin, büyük bir azim ve kararlılıkla sorunların üstüne gittiğini ve geçmişten bu yana birikmiş sorunları çözmek OLEYİS’i büyütmek amacıyla elini taşın altına koyduğunu söyledi. Bugün OLEYİS Sendikamızın başında sorunları çözme azmi olan, kararlı ve çalışkan bir ekip var. Bu ekibin OLEYİS’i daha da büyüteceğinden hiç şüphem yok. OLEYİS’in yeni yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ise OLEYİS’in sendikal demokrasiye uygun ve sağduyulu bir genel kurul yaptığını söyledi. Bu Genel Kurulun kendilerine büyük bir sorumluluk yüklediğini söyleyen Böke, “OLEYİS Sendikası olarak delegelerimizden ve üyelerimizden aldığımız güçle daha büyük ve güçlü bir OLEYİS hedefini önümüze koyduk ve bu amaçla daha fazla çalışacağız. Bu süreçte desteğini bizden esirgemeyen HAK-İŞ Yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.


OLEYİS Sendikası Genel Başkanı Vedat Böke ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız'a hediye taktiminde bulundular.

HABERE AİT GÖRSELLER :

12 Ocak 2018 14:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu