YILDIZ, ENERJİ-İŞ SENDİKASI GENEL KURULUNA KATILDI

31 Aralık 2017 17:00, Haberler


YILDIZ, ENERJİ-İŞ SENDİKASI GENEL KURULUNA KATILDI


HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, 31 Aralık 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilen konfederasyonumuza bağlı Enerji-İş Sendikası 2. Olağan Genel Kurul toplantısına katıldı.

Genel kurula HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Enerji-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın genel başkan ve yöneticileri, Enerji-İş Sendikası yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Genel Kurula hitaben bir konuşma gerçekleştiren HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, Aralık ayının başından sonuna kadar bereketli bir ay olduğunu belirterek, Aralık ayında konfederasyonumuza bağlı 4 sendikanın genel kurulunun gerçekleştirildiğini söyledi.

HAK-İŞ’in 20 ayrı iş kolunda örgütlü olduğunu anımsatan Yıldız, Enerji-İş Sendikasının kendi iş kolunda önemli bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Türkiye’de çalışan bütün işçileri davet edebilecekleri bir evi oluşturduklarını belirten Yıldız, “HAK-İŞ’e inanan, güvenen, sendikal mücadeleyi birlikte yapmaya hazır olan bütün emekçileri HAK-İŞ çatısı altında toplanmaya davet ettik. Bu davetimizi işçi kardeşlerimiz karşılıksız bırakmadı. İşçi kardeşlerimiz HAK-İŞ’e inanarak, güvenerek üye olmaya devam ediyorlar” diye konuştu.

Davetin taşeron işçiler tarafından geri çevrilmediğini anlatan Yıldız, “Sendikacılıkta ilkeli, onurlu ve kararlı sendikacılığın adresi olan HAK-İŞ, taşeron işçilerimize gönlünü açmış, işçilerimiz de bütün samimiyetleriyle HAK-İŞ’e güvenerek üye olmuşlardır” ifadelerini kullandı.

HAK-İŞ’in çalışma hayatının hem Türkiye’de hem de dünyada her türlü çalışma kapasitesi, yetkinliği, bilgisi ve becerisi olan bir konfederasyon olduğunu anlatan Yıldız şöyle devam etti; “Taşeron konusunda taşeronu bir bütün olarak hedef aldık. Hükümet hazırlık sürecinde ayrıntısını bilmediğimiz teknik bir yaklaşımla KİT’leri dışarıda tuttu. Beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan bu sorunun da giderilmesi için mücadelemiz devam edecektir.”

Enerji-İş Sendikasının gün geçtikçe büyüyerek güçlenen bir sendika olduğunu belirten Yıldız, “Enerji-İş Sendikamızın 2. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Enerji-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, “Enerji-İş Sendikasının 2. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizlere desteğini esirgemeyen HAK-İŞ Konfederasyonumuzun değerli başkanı Mahmut Arslan’a, HAK-İŞ’imizin değerli Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız’a teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Aralık 2017 17:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu