ARSLAN, ÇALIŞMA HAYATINDA MESLEKİ YETERLİLİK 2. ÇALIŞTAYINA KATILDI

20 Aralık 2017 12:11, Haberler


ARSLAN, ÇALIŞMA HAYATINDA MESLEKİ YETERLİLİK 2. ÇALIŞTAYINA KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 20 Aralık 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına bağlı Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından düzenlenen ‘Çalışma Hayatında Mesleki Yeterlilik 2. Çalıştayı’na katıldı.

Çalıştaya Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın yanı sıra Başbakan Eski Yardımcısı Emrullah İşler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, MYK Başkanı Adem Ceylan, TBMM İdare Amiri Salim Uslu, İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, TOBB Başkanvekili Faik Yavuz ve AK Parti Ankara Milletvekilleri katıldı.

MYK’nın günümüzdeki vizyonunun çalışma hayatında çok önemli bir yeri olduğunu belirten Arslan, “Bu kuruluşun kurumsal anlamda kapasitesini geliştirmesi konusunda ve daha geniş anlamda görev ve sorumluluklarını yerine getirmesi için desteklenmesi gerekiyor” dedi.

MYK’nın çok önemli olduğuna inandıkları için birlikte çalıştıklarını vurgulayan Arslan, “HAK-İŞ olarak ilk defa bir işçi konfederasyonu olarak MEYEB gibi bir kuruluşu gerçekleştirerek yeterliliklerin, sınav ve belge merkezlerinin oluşturulmasıyla tarihi bir sorumluluğu da yerine getirmiş olduk” diye konuştu.

20 Aralık 2017 12:11, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu