HASENE BAŞKANI GÜLBAHAR, YILDIZ'I ZİYARET ETTİ

18 Aralık 2017 16:00, Haberler


HASENE BAŞKANI GÜLBAHAR, YILDIZ'I ZİYARET ETTİ


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in Avrupa Birliği Erasmus+ Programı (2014-2020 Dönemi) –Stratejik Ortaklıklar Programı kapsamında, Almanya’dan ve Fransa’dan AB’li ortaklar ve Türkiye’den  yerel ortak ile birlikte yürüttüğü Mesleki Eğitim Yoluyla Mültecilerin Sosyal Entegrasyonu Projemizin Almanya’dan ortağı IGMG Hilfs- und Sozialverein e.V. (Hasene Derneği) Genel Başkanı Mesud Gülbahar, 18 Aralık 2017 tarihinde HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız’ı ziyaret etti.

Proje Koordinatörü Recep Atar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Mesleki Eğitim Yoluyla Mültecilerin Sosyal Entegrasyonu Projesinin 01.09.2015 – 30.11.2017 tarihlerinde, Türkiye, Almanya ve Fransa’da ekip ruhu içerisinde ve iyi niyetle başarıyla uygulandığı ve öngörülen entelektüel çıktıların üretildiği teyit edildi.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız,  projemiz final raporu çalışmalarının devam ettiğini belirterek adı geçen raporun Avrupa Birliği Bakanlığı - Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’na (Türkiye Ulusal Ajansı’na), 2018 yılı Ocak ayının ilk yarısında sunulmasını planladıklarını belirtti.

IGMG Hilfs- und Sozialverein e.V. (Hasene Derneği) Genel Başkanı Mesud Gülbahar da, Mesleki Eğitim Yoluyla Mültecilerin Sosyal Entegrasyonu Projesi’nde birlikte çalışmaktan ve yeni şeyler öğrenmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, benzer projelerin gelecekte de yapılmasının yararlı olacağını söyledi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Aralık 2017 16:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu