ARSLAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI 5.YIL ETKİNLİĞİNE KATILDI

22 Kasım 2017 18:15, Haberler


 

ARSLAN, ÖZ TAŞIMA-İŞ SENDİKASI 5.YIL ETKİNLİĞİNE KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan 22 Kasım 2017 tarihinde Konfederasyonumuza bağlı Öz Taşıma-İş Sendikamızın 5.yıl etkinlik programına katıldı.

Öz Taşıma-İş sendikamızın 5.yıl etkinlik programına Genel Başkanımız Mahmut Arslan ,TBMM İdari Amiri AK Parti Çorum Milletvekili  HAK-İŞ Onursal Genel Başkanımız Salim Uslu, Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı,Kayseri A.Ş Ulaştırma Müdürü Ahmet Ulusoy, Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın başkan ve yöneticileri Öz Taşıma-İş Sendikamızın Temsilcileri ve basın mensuplarının katılımlarıyla Öz Taşıma-İş Genel Merkezinde gerçekleştirildi.

Programda ayrıca Taşıma sektörünün sorunları ve çözüm önerileriyle ilgili bir panel gerçekleştirildi. Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız Moderatörlüğünde Ulaşım ve Taşımacılık Faaliyetleri ve İşleyişi ile ilgili sunumları, Gazi Ulaş A.Ş Genel Müdürü Recep Tokat, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Müdür Yrd.V,  Doç Dr. Şenol Yaprak,   Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Uluslararası Güvenlik Anabilim Dalı Başkanlığı Uzmanı İbrahim Ataç sektörle ilgili sunumlarını yaptılar.

Program Öz Taşıma-İş Sendikamızın 5. yıl yaş günü Pasta kesimiyle sona erdi.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Kasım 2017 18:15, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu