İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 17. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

19 Ekim 2017 20:13, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 17. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 17. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan ile bir araya geldiler.

19 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette İDEP. 17. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, HAK-İŞ’in faaliyetleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

Programda konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İleri Düzey Eğitimine gelen 17. Grup üyelerimizi HAK-İŞ’te ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

23-24 Ekim tarihlerinde HAK-İŞ ve MEMUR-SEN ev sahipliğinde İstanbul’da ‘Kudüs İçin Hep Birlikte’ konulu II. Uluslararası Sendikalar ve Mesleki Örgütler Konferansı gerçekleştirileceğinin bilgisini veren Arslan, bu program sayesinde Kudüs konusundaki hassasiyetin ve duyarlılığın artırılmasını amaçladıklarını anlattı.

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız da İleri Düzey Eğitimlerinin oldukça başarılı geçtiğini belirterek, bu projenin bundan sonra gerçekleştirilecek olan projeler için HAK-İŞ’e bir ilham kaynağı oluşturduğunu söyledi.

İleri Düzey Eğitimlerinin birçok yeniliği de beraberinde getirdiğini vurgulayan Yıldız, “Eğitimlerimize Türkiye’nin çok çeşitli yerlerinde bulunan sendikalarımız katılım sağladılar” dedi.

HAK-İŞ’in projeler konusuna büyük önem verdiğine dikkati çeken Yıldız, HAK-İŞ’in kadınlar, yöneticiler ve kısa film gibi birden çok alanda çeşitli projelerinin bulunduğunu anlattı.

Ziyaret programı günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Ekim 2017 20:13, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu