HAK-İŞ BASIN POLİTİKASI BELİRLEME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

18 Ekim 2017 18:05, Haberler


HAK-İŞ BASIN POLİTİKASI BELİRLEME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in ve MÜSİAD’ın faydalanıcısı olduğu ‘İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması’ Teknik Destek Projesi kapsamında 18 Ekim 2017 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde HAK-İŞ’in basın faaliyetlerinin ele alındığı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

Çalıştaya HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, Prof. Dr. Aydın Başbuğ, Arş. Gör. Kürşat Tutar,  Konfederasyonumuz Hak-İş’e bağlı sendikalarımızın basın danışmanları, basın mensupları ve proje ekibi katıldı.

Kahvaltı ile başlayan programda, konfederasyonumuz Hak-İş’in ve bağlı sendikaların basın politikalarının konuşuldu.

Toplantıda konuşan Prof. Dr. Aydın Başbuğ, Arş. Gör. Kürşat Tutar ve Proje Koordinatörü Recep Atar, ‘HAK-İŞ’e Politika Geliştirme’ faaliyeti için toplanan katılımcıları proje hakkında bilgilendirdiler.

Toplantıda konuşan HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Toruntay, HAK-İŞ Konfederasyonunun bir çok alanda politikalarını gözden geçirdiğini ve yeni politika belirleme çalışmalarının bulunduğunu,  HAK-İŞ’in basın faaliyetlerinin ve kamuoyunda görünürlüğünün de  bu yenilikçi çalışmanın içerisinde yer aldığını dile getirdi.

Toplantıda katılımcılar tarafından Konfederasyon ve sendikaların Basın Müşavirliklerinin, müşavirlikte çalışan basın personelinin sendikalar için önemli bir yapı taşı olduğunun altı önemle çizildi. Yeni medya uygulamalarının, beraberinde yeni bir politika ihtiyacını da ortaya çıkardığı noktasında katılımcılar görüşlerini dile getirdi.

Basın müşavirleri, üzerlerinde bulunan yoğun iş yüküyle beraber basın çalışmalarıyla ilgili konuları gündeme getirirken, gazeteciler de konfederasyon ve sendikaların basında görünürlüklerinin artırtılması noktasında önerilerini paylaştılar.

Toplantı, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Ekim 2017 18:05, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu