İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 14. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

22 Ağustos 2017 18:44, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 14. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.


Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 14. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile bir araya geldiler.

22 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşen ziyarette İDEP. 14. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, ziyarette Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faaliyetleri ve faaliyet gösterdiği alanlar hakkında üyelerimizi bilgilendirdi.
Sendikaların işçi haklarının savunulması ve sorunlarının ortadan kaldırılması anlamında oldukça önemli bir rolü olduğunu anlatan Yıldız, HAK-İŞ’in bu anlamda önemli bir yeri olduğunu anlattı.


“İleri Düzey Eğitimleri Sayesinde Doğal Bir Sosyal Diyalog Ortamı Ortaya Çıkıyor”


İleri Düzey Eğitimleriyle sosyal diyalog yollarının güçlendiğini anlatan Yıldız, “İleri Düzey Eğitimleri sayesinde üyelerimiz birbirleriyle tanışıyor, kaynaşıyor ve kendi doğallığında bir sosyal diyalog ortamı ortaya çıkıyor” diye konuştu.
Eğitimin insanların hayatında oldukça önemli bir yeri olduğuna dikkati çeken Yıldız, herkesin sürekli eğitim arayışı içerisinde olması gerektiğini söyledi.
HAK-İŞ olarak sosyal diyalog anlayışlarının bulunduğunu, bilimsel çalışmalara önem verdiklerini belirten Yıldız, “HAK-İŞ olarak bilgi ve belge üretmeye dayalı bir konfederasyon olduğumuz için eğitim bizim oldukça önemli bir yer tutuyor” sözlerini kullandı.


 “HAK-İŞ Türkiye’nin Bütün İllerinde Temsil Ediliyor”


Türkiye’nin bütün illerinde HAK-İŞ teşkilatının bulunduğunu anlatan Yıldız, “Yoğun çaba ve gayretlerimiz sonucunda bugün Türkiye’nin bütün illerinde HAK-İŞ Konfederasyonu’nun temsili söz konusudur” dedi.
HAK-İŞ’in mücadele eden, gayret ve emek sarf eden bir konfederasyon olduğunu kaydeden Yıldız, “Bu gayret ve anlayışla sayesinde başarı ve hedeflerimize ulaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

22 Ağustos 2017 18:44, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu