ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ 13. GRUP AÇILIŞINA KATILDI

31 Temmuz 2017 11:44, Haberler


ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİMİ 13. GRUP AÇILIŞINA KATILDI

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İleri Düzey Eğitim Programı 13. Grup eğitimleri açılışına katıldı.

 Avrupa Birliği'ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında, Konfederasyonumuz HAK-İŞ'in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 13. Dönem kursiyerleri 31 Temmuz 2017 tarihinde yapılan açılışın ardından eğitimlerine başladılar. 

12 farklı modülden ve 78 saat ders saatinden oluşan İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 13 gün boyunca devam edecek.

Açılışta konuşan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 gün sürecek olan İleri Düzey Eğitimlerinin iyi bir şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

İleri Düzey Eğitimleri sayesinde sendikal mücadeleye her grupta yeni insanların eklendiğini belirten Arslan, eğitimler sayesinde daha bilinçli sendikacıların yetiştiğini söyledi.

“YENİ AÇILIMLARA İHTİYACIMIZ VAR”

Eğitim boyunca sendikaların, işçi-işveren ilişkilerinin ve endüstriyel ilişkilerin tüm boyutlarıyla tartışılma imkanı yaratıldığına dikkati çeken Arslan, “Sendika hayatında her zaman yeni bilgilere ve yeni açılımlara ihtiyacımız var. İşyerlerinin yeni çalışma biçimlerine göre sendikal mücadeleyi yeniden gözden geçirerek güncellememiz gerekiyor” diye konuştu.

Arslan, eğitime katılan üyelerin aldıkları eğitimlerin hayatlarına ve sendikal mücadeleye olumlu yönde katkı yapmasını ve bu anlayışla daha bilinçli sendikacılık yapmalarını arzuladığını dile getirdi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Temmuz 2017 11:44, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu