İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 12. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK

27 Temmuz 2017 18:49, Haberler


İLERİ DÜZEY EĞİTİMİNE GELEN 12. GRUP ÜYELERİMİZİ HAK-İŞ’TE AĞIRLADIK 


İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) kursiyerlerini, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’te ağırladık.

Avrupa Birliği’ne Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Bileşeni kapsamında Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in faydalanıcısı olduğu “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması” Teknik Yardım Projesi (Operasyonu) kapsamında verilen İleri Düzey Eğitim Programı (İDEP) 11. Dönemi kursiyerleri Konfederasyonumuz Genel Merkez binasını ziyaret ederek Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile bir araya geldiler.

Ziyaret programına ayrıca Proje Koordinatörü Recep Atar, Proje Eğitim Koordinatörü Ufuk Cüceoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB Dairesi Uzmanı/Hibe Yöneticisi Onur Tatar katıldı.

27 Temmuz 2017’de gerçekleşen ziyarette İDEP. 12. Dönem kursiyerlerini kabul eden Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, ziyarette Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in çalışmaları konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, İleri Düzey Eğitimlerinin daha bilinçli ve eğitimli sendikacıların yetişmesi açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

İleri Düzey Eğitimleri sayesinde üyelerin çeşitli alanlarda kendilerini yetiştirme fırsatı bulduklarını anlatan Arslan, “Sendika camiası açısından değerlendirmek gerekirse İleri Düzey Eğitimleri çok ciddi bir eğitimdir. Çünkü bu eğitimin bir getirisi de üyelerimiz arasındaki sosyal diyaloğun kendi doğallığında gelişmesidir” dedi.

Üyelerin eğitimlere katılmak için can atmalarının HAK-İŞ açısından oldukça önemli olduğunun altını çizen Arslan, “HAK-İŞ olarak bilinçli sendikacı liderler yetiştirmeyi çok önemsiyoruz” diye konuştu.

İleri Düzey Eğitimine çok önem verdiklerinin altını çizen Konfederasyonumuz Genel Sekreteri Dr. Osman Yıldız, 1 yılı aşkın bir süredir eğitimlerin devam ettiğini söyledi.

İleri Düzey Eğitimlerinin sıradan değil, geri dönüşü olan, hayata geçirilebilecek olan bir eğitim model isteği sonucu ortaya çıktığına dikkati çeken Yıldız, bu anlayışla İleri Düzey Eğitimlerinin başladığını anlattı.

HAK-İŞ olarak sosyal diyaloğu çok önemsediklerini ve sosyal diyaloğu sorunları çözmek için önemli bir yöntem olarak gördüklerini belirten Yıldız, sorunların masada çözüm yolunun sosyal diyalog olduğunun altını çizdi.

Ziyaret programı, günün anısına toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Temmuz 2017 18:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu