YILDIZ, “SENDİKACILIK BİR TAKIM OYUNUDUR”

17 Mayıs 2017 22:00, Haberler


Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, 18 Mayıs 2017 tarihinde Öz Sağlık-İş Sendikası tarafından Haymana’da gerçekleştirilen ‘Temsilci Eğitim Semineri’ne katıldı.


Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, konuşmasına, Öz Sağlık-İş Sendikasının eğitim toplantısında bulunmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyerek başladı.


“Sendikacılık bir takım oyunudur”

Yıldız, “Sendikacılık bir takım oyunudur, bir aile işidir, bir ekip işidir. Bu amaçla birlikte yol almaya devam edeceğiz. Bu konuda sizlere inanıyor ve güveniyoruz” dedi. 


“5 yılda yarım milyon üye sayısına ulaştık”

41 yıl önce kurulan HAK-İŞ Konfederasyonu bayrağının bugün daha güçlü bir şekilde dalgalanmaya devam ettiğini belirten Yıldız, “HAK-İŞ bütün emekçilerin çatısı altında mücadele edeceği güçlü altyapıya kavuşmuş durumdadır. 5 yıl içerisinde 100 bin üye sayısından yarım milyon üye sayısına ulaştık. 5 yıl öncesine göre 5 kat büyümüş bulunuyoruz” diye konuştu.

Günümüzde HAK-İŞ Konfederasyonunun politikalarını, anlayışını, başarısını tartışan tek bir kişi olmadığını anlatan Yıldız, “Bu anlamda sadece Türkiye’de değil, bütün dünyada aynı başarıyı ve olgunluğu yakalamış durumdayız” açıklamasında bulundu.


"HAK-İŞ olarak temsil gücüne önem veriyoruz”

HAK-İŞ Konfederasyonunun hedefleri, ilkeleri ve amaçları olan ve bunlara uygun strateji ve politika geliştiren bir konfederasyon olduğunun altını çizen Yıldız, “HAK-İŞ olarak temsil gücüne önem veriyoruz. Çünkü sendikacılık temelde bir temsil gücüdür. Sizler işyerindeki diğer arkadaşlarınızı temsilen buraya geliyorsunuz. Adınız temsilcidir. Bir kişiyi temsil etmek, bir kişi adına uğraşmak son derece kutsal ve onurlu bir iştir. HAK-İŞ için onurlu bir temsil son derece önemlidir” şeklinde konuştu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Mayıs 2017 22:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu