YILDIZ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HEDEF SIFIR DEKLERASYONUNU İMZALADI

13 Mayıs 2017 17:07, Haberler


YILDIZ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HEDEF SIFIR DEKLERASYONUNU İMZALADI

Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız 13 Mayıs 2017 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından İstanbul 3. Havalimanı inşaat alanında düzenlenen ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Hedef Sıfır Deklarasyon’ imza törenine katıldı.

İstanbul’a yapılan 3. Havalimanı şantiyesinde yapılan imza törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOBB, Müteahhitler Birliği, Yapı Denetim Kuruluşları Birliği ile HAK-İŞ ve TÜRK-İŞ başta olmak üzere deklarasyona imza atan işçi sendikaları temsilcileri katıldı. 


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, sendikalar ve inşaat sektörünün temsilcileri arasında güvenli çalışma ortamının sağlanması ve iş kazalarını sıfıra indirmek amacıyla, “İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliğinde Hedef Sıfır” deklarasyonu imzalandı. 

HAK-İŞ adına ortak deklarasyonu Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız imzaladı. Yıldız, deklarasyonun iş kazaların sıfıra indirilmesi için önemli bir çalışma olacağını belirtti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Mayıs 2017 17:07, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu