ARSLAN, KÜTAHYA'DA ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNİ ANLATTI

24 Mart 2017 19:35, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in “Anayasa Değişikliğine Tam Destek, Geleceğimiz İçin Evet” sloganıyla başlattığı “40 günde 40 ilde” anayasa değişikliği kampanyası kapsamında, Kütahya'da üyelerimizle ve vatandaşlarımızla buluşarak, anayasa değişikliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. 


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “40 Günde 40 İlde” yürüteceğimiz kampanya programı kapsamında 24 Mart 2017 tarihinde HAK-İŞ Kütahya İl Başkanlığı tarafından eski kültür sarayında düzenlenen programda Kütahyalılarla buluştu.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan,  bugün yaşanan birçok sorunun temelinde mevcut anayasanın bulunduğunu belirterek, yaşanan sorunların temel kaynağını darbecilerin, cuntacıların halka zorla dayattığı, toplumun yapılış sürecinde yer almadığı, meşruiyeti tartışmalı 82 Anayasası olduğunu ifade etti.


Türkiye’nin yeni bir anayasa ihtiyacının olduğunu, mevcut sistemin kriz üretme üzerine inşaa edildiğini belirti.

Darbelerin ve krizlerin en ağır faturalarını hep çalışanların ödediğinin altını çizen Arslan, o yüzden bu anayasa değişikliğini desteklediklerini, Türkiye’nin şimdikinden asla geri gitmeyeceğini, asla kötü olmayacağını, Cumhurbaşkanının şimdikinden daha fazla yetkilere sahip olmayacağını, aksine daha güçlü bir Türkiye olacağını dile getirdi.

Arslan, bizim gücümüzün önündeki en büyük engel sistemdir. İleride yaşanabilecek krizlerin önüne geçmek için halk oylamasında 'evet’ çıkması için tüm üyelerimizi ve halkımızı 16 Nisan'da yapılacak Anayasa Referandumuna katılmaya davet etti. Arslan, "Anayasa Değişikliğine Tam Destek, Geleceğimiz İçin EVET" dedi. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Mart 2017 19:35, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu