ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİM PROGRAMI İÇİN ANKARA'YA GELEN ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ

01 Mart 2017 18:48, Haberler


ARSLAN, İLERİ DÜZEY EĞİTİM PROGRAMI İÇİN ANKARA'YA GELEN ÜYELERİMİZLE BİR ARAYA GELDİ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan 01 Mart 2017 tarihinde Ankara'da HAK-İŞ, Avrupa Birliği ve MÜSİAD ortaklığıyla gerçekleştirilen "İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Arttırılması Teknik Destek Projesi" kapsamında İleri Düzey Eğitim programına katılan 4.grup üyelerimizle Konfederasyonumuz genel merkezinde bir araya geldi.


 Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ olarak amacımız,bu eğitim projesine çok önem veriyoruz proje sayesinde yeni sendika liderleri kazandırmak için çaba sarf ediyoruz. Bu proje çoğu projeye örnek teşkil ediyor. Bu eğitimler size bir şeyler katarken bir taraftan da bir şeyleri öğrenme imkanı sağlıyor. Çalışma alanındaki her konuda söz söyleyebilecek bir birikimi yakalayacaksınız. Her konuda fikrinizi beyan edebileceksiniz. İş yerlerinizde bu eğitim programında öğrendiklerinizi hayata geçirin, uygulamak için çaba sarf edin, mesai arkadaşlarınızla paylaşmalarını dile getiren Arslan, hepinizin HAK-İŞ'i temsil edebilecek sendika liderleri olacağınıza inanıyorum dedi.


ARSLAN,Konfederasyonumuzun faaliyetlerinden de bahsederek 4 Mart 2017 tarihinde İstanbul'da Dünya Kadınlar Günü kutlaması ve 1 Mayıs kutlamalarını da Erzurum'da gerçekleştirileceğini ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Mart 2017 18:48, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu