HAK-İŞ VE MÜSİAD İLERİ DÜZEY EĞİTİM PROGRAMI BAŞLADI

09 Ocak 2017 13:27, Haberler


Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, “İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımı ile Artırılması Projesi” ileri düzey eğitim programına katıldı.


HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, “İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımı ile Artırılması Projesinin İleri Düzey Eğitim Programı açılışında konuşan Şahin, “Bugüne kadar HAK-İŞ Konfederasyonumuzun yapmış olduğu en büyük projelerinden biri, ilk defa işveren örgütüyle ortak bir proje yapıyoruz. Bu açıdan Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor, yoğun ve uzun bir eğitim programı yapıyor emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum dedi.


İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımı ile Artırılması Projesi İleri düzey eğitim programında 2017 yılında 10 ay boyunca yaklaşık 680 HAK-İŞ üyesine eğitim verilmesi planlanıyor.


Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yönetilen HAK-İŞ ve MÜSİAD'ın ortak faydalanıcısı olduğu İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımı ile Artırılması Teknik Destek projesi kapsamında gerçekleştirilen İleri Düzey Eğitim Programı 9 Ocak 2017 tarihinde Ankara'da başladı.


HAK-İŞ ve MÜSİAD tarafından ortaklaşa yürütülen "İşçi ve İşverenlerin Uyum Yeteneklerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması Teknik Destek Projesi" Açılış Toplantısı 1 Kasım 2016 tarihinde gerçekleştirilen Projenin tanıtım toplantısı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak’ın katılımlarıyla gerçekleştirilmişti.


Konfederasyonumuz HAK-İŞ, MÜSİAD ile birlikte, Avrupa Birliğine Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı kapsamında 18 Nisan 2016 tarihinden itibaren Türkiye genelinde 15 ilde “İşçilerin ve İşverenlerin Uyum Kapasitelerinin Sosyal Diyalog Yaklaşımıyla Artırılması Teknik Destek Projesini” yürütmektedir.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Ocak 2017 13:27, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu