"İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ"

01 Ocak 2017 13:33, Haberler


"TERÖR KANLI VE KALLEŞ YÜZÜNÜ BU DEFA İSTANBUL’DA GÖSTERDİ"


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 2017'nin ilk saatlerinde İstanbul'da yaşanan terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:


"2016 yılında yaşadığımız pek çok olumsuzluğun artık geride kaldığı ve 2017 için yeni bir başlangıç temenni eden milletimizin bu umuduna hain, kalleş teröristlerce kurşun sıkıldı.


Terörizm ne yazık ki vekalet savaşlarının en önemli unsuru oldu. Artık ülkeler başka ülkeler tarafından işgal edilmiyor. İşgalcilerin taşeron örgütleri kullanarak hedeflerine ulaşmak istedikleri bilinen bir gerçek. Ne yazık ki ülkemiz bu vekalet savaşlarının tam merkezi ve hedefi oldu. Anadolu coğrafyasında güçlü ve oyun kurucu bir Türkiye istenmediği çok açık bir şekilde görülüyor.  Anadolu coğrafyası tarih boyu ihanetlere saldırılara  savaşlara şahit olmuş ancak her seferinde milletimiz gereken cevabı vermiştir. Çünkü bu ülke farklılıklarımızı zenginlik olarak kabul eden farklı yaşam biçimlerinin bir arada barış içinde yaşaması ile TÜRKİYE'dir.


Her zamankinden daha güçlü olmak ve her zamankinden daha fazla dayanışma içinde olmak zorundayız. Terörizmin oluşturmak istediği kaos, kargaşa ve umutsuzluk  duygusuna asla izin vermemeliyiz. Terörün sinsi hain planları birliğimizi dayanışmamızı  asla zaafa uğratmamalı, hainlerin planlarına asla geçit vermemeliyiz. Büyük bir sağduyu birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin aşılması için bir bütün olarak mücadele etmeliyiz.


Vahşice, haince, kalleşçe katledilen başta polis memurumuz olmak üzere hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı  diliyoruz. Bu hain saldırıyı yapanları, arkasındaki kirli ve aşağılık  güçleri bir kez daha nefretle lanetliyoruz."

HABERE AİT GÖRSELLER :

01 Ocak 2017 13:33, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu