HAİNLER BU SEFER KAYSERİ'DE ORTAYA ÇIKTI 

17 Aralık 2016 17:49, Haberler


TERÖRÜN BİRAN ÖNCE SON BULMASINI İSTİYORUZ 



HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kayseri'de yaşanan hain terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada şunları kaydetti: 

"Devletimizin bekası, milletimizin geleceği ve ülkemizin bütünlüğüne kasteden hainler bu kez Kayseri'de ortaya çıktı.   

Bu hain saldırıyı gerçekleştiren hainlerin ve planlayan şer odaklarınin amaçlarının toplumsal bütünlüğümüz, birliğimiz ve dayanışmamız olduğunu biliyoruz. Bu nedenle terörün amacına ulaşmasına izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Büyük bir sağduyu birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin aşılması için bir bütün olarak mücadele edeceğimizin bilmesini  istiyoruz.

Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını devam ettireceğine inanıyoruz. Ülkemize yönelik içeride ve dışarıda tezgahlanan tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız.

Hain saldırıyı bir kez daha kınıyor, sorumluların  biran önce  yakalanarak gerekli cezaya çarptırılmasını, terörün artık son bulmasını temenni ediyoruz. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz." 

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Aralık 2016 17:49, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu