ARSLAN, BALIKESİR’DE TEMASLARDA BULUNDU

28 Kasım 2016 11:45, Haberler


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Balıkesir’de çeşitli temaslarda bulundu. Arslan, Hizmet-İş Sendikamızın Balıkesir İl Başkanlığının açılış törenine katıldı. 

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 28 Kasım 2016 tarihinde Balıkesir’de temaslarda bulundu. Arslan, ilk olarak Hizmet-İş Sendikamızın Balıkesir İl Başkanlığının açılış törenine katıldı. Törene, Hizmet-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticileri ile Şube Başkan ve Yöneticileri, Balıkesir Belediyesinde çalışan işçiler ile belediye ve diğer kamu kurumlarında çalışan taşeron işçiler katıldı.

 

Genel Başkanımız Arslan, HAK-İŞ’in Balıkesir’de uzun yıllardır örgütlü bulunduğunu hatırlatarak, “Bugün de HİZMET-İŞ Sendikamızın İl Başkanlığı ve hizmet binasını açmış bulunuyoruz. HİZMET-İŞ İl Başkanlığımız Balıkesir Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde çalışan kadrolu ve taşeron emekçi kardeşlerimiz ile kamu kurumlarında çalışan taşeron emekçi arkadaşlarımız için hayırlı olsun. Kendilerini HAK-İŞ ve HİZMET-İŞ tercihi tercih ederek verdikleri doğru karardan dolayı kutluyorum” dedi.

 

Kamuda belediyeler hariç 350 bin taşeron emekçi çalıştığını ve bunların 250 bininin HAK-İŞ’te örgütlü olduğunu, diğer iki konfederasyon ve bağımsızların 100 bini bulmadığını belirten Arslan, “Taşeron emekçilerinin bu tercihi HAK-İŞ’in taşeron emekçileriyle ilgili çalışmalarının sonucu olduğu kadar HAK-İŞ’in doğru yerde durduğunun da bariz işaretidir” dedi.

 

İşçiler, açılış sonrası Genel Başkanımız Arslan’a Balıkesir spor tişörtü hediye ettiler.

 

ARSLAN’DAN BALIKESİR VALİSİ VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Balıkesir İl Başkanlığımızın çalışından sonra Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’yı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü. 

HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Kasım 2016 11:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu