ARSLAN, MEDYA-İŞ YENİ YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

23 Kasım 2016 14:42, Haberler



Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Medya-İş Sendikası Genel Kurulunda Genel Başkanlık görevine seçilen Hamdi Ateş ve yeni Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Arslan, Ateş’i ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, “Konfederasyonumuzla uyumlu bir şekilde çalışarak hem basın emekçilerinin haklarını koruyacağız hem de onların daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 23 Kasım 2016 tarihinde Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Hamdi Ateş ve Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Arslan, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in bütün sendikalarımıza olduğu gibi Medya-İş’e de kuruluşunda bu yana destek verdiğini belirterek, “Konfederasyonumuzla uyumlu bir şekilde çalışarak hem basın emekçilerinin haklarını koruyacağız hem de onlara daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi. Medya İş Sendikası üyelerinin genel kurulda sağduyulu bir şekilde hareket ettiklerini, kendileri ve gelecekleri için tarihi bir karar verdiklerini belirten Arslan, Bu tarihi kararın bütün medya çalışanlarına hem Medya-İş sendikamıza hem Medya-İş sendikamızın en büyük işyeri olan Anadolu Ajansı’na Hak-İş konfederasyonumuza hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

 

Medya-İş yönetimine yeni dönemden kısa, orta ve uzun vadeli stratejiler belirlemesini isteyen Arslan, “gelişen teknoloji ile birlikte vatandaşımız diyalog, daha sıkı iş birliği, işçisinin, üyesinin yanında olduğunu hissettiren sendikalar istiyorlar. Bunu başarabileceğinize inanıyorum ve size ve ekibinize başarılarınızın devamı diliyorum” dedi.

 

Medya-İş Sendikası Genel Başkanı Hamdi Ateş, Medya-İş’in 2. Olağan Genel Kurulunda seçilen yeni yönetim olarak HAK-İŞ’i ziyaret etmek istediklerini belirterek, “Biz sizin özellikle Medya-İş’in kuruluşunda ve sonraki süreçlerde vermiş olduğunuz desteği biliyoruz. Vermiş olduğunuz destekten dolayı da çok teşekkür ederiz. Bundan sonra da desteğinizi bekliyoruz. Biz bundan sonraki süreçte Medya-İş’imizi çok daha ileriye taşımak için çaba sarfedeceğiz. Konfederasyonumuzla uyumlu bir şekilde çalışarak hem basın emekçilerinin haklarını koruyacağız hem de onlara daha iyi şartlarda çalışmalarını sağlamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu noktada da sizin desteğinizi görmekten çok mutlu oluruz. Bundan sonraki süreçte de vermiş olduğunuz desteği bekliyoruz. En kısa sürede de Medya-İş Genel Merkezimizde sizi görmek ve ağırlamak isteriz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

23 Kasım 2016 14:42, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu