MEDYA-İŞ 2. OLAĞAN GENEL KURULU

20 Kasım 2016 15:45, Haberler


Konfederasyonumuza bağlı Medya-İş Sendikası 2. Olağan Genel Kurulu 20 Kasım 2016 tarihinde Ankara, Meyra Palas Otel’de gerçekleştirildi.


Olağan Genel Kurula Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Konfederasyonumuz Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Şahin, Settar Aslan ve Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Hizmet-İŞ Sendikamız Genel Başkan Vekili Av. Hüseyin Öz,  Öz Finans-İş Sendikamız Genel Başkanı Ahmet Eroğlu, Öz İplik-İş Sendikamız Genel Başkanı Murat İnanç, Öz Sağlık-İş Sendikamız Genel Başkanı Devlet Sert, Enerji-İş Sendikamız Genel Başkanı Mahmud Altunsoy, Öz İletişim-İş Sendikamız Genel Başkanı Mehmet Nur Güllüoğlu, Öz İnşaat-İş Sendikamız Genel Başkanı Zekeriya Koca’nın yanı sıra, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Yöneticileri katıldı.


Medya-İş Sendikamızın Olağan Genel Kurulunda Divan Başkanlığını Konfederasyonumuz HAK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Öz Taşıma-İş Sendikamız Genel Başkanı Mustafa Toruntay yaptı.


Genel Kurulda yapılan seçimde Medya-İş’in başkanlığına Hamdi Ateş seçildi.


Genel Kurula hitaben bir konuşma yapan Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Medya-İş Sendikamızın Genel Kurulu’nun başta basın emekçilerine, emek hareketine, HAK-İŞ mücadelesine ve ülkemizin mücadelesine katkı ve destek vermesini temenni etti.


Arslan, 15 Temmuz hain darbe girişiminde, gösterdikleri üstün başarılardan dolayı basın emekçilerine teşekkür etti. HAK-İŞ mensuplarının Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısından önce, meydanlara indiğini ve cuntacıların karşısında saf tuttuklarını dile getiren Arslan, “15 Temmuz’un püskürtülmesinde HAK-İŞ’in önemli bir rolü var. 15 Temmuz’u asla unutmayacak ve unutturmayacağız” dedi.


Medya İşçileri Sendikası’nı kurarak basın emekçilerinin haklarının savunulması noktasında büyük bir boşluğu doldurduklarını kaydeden Arslan, Medya-İş’in kısa zamanda iş kolunun en büyük sendikalarından biri olmayı başardığını ve yine kısa bir zaman içerisinde Toplu İş Sözleşmesi imzalayabilecek noktaya geldiğini ifade etti. 


Medya çalışanlarının çok zor koşullar altında ve zaman mefhumu gözetmeden çalıştıklarına dikkat çeken Arslan, basın emekçilerinin sorunlarının takipçisi olduklarını ve bu sorunların kısa zamanda çözülmesi için yoğun mesai harcadıklarını ifade etti.

HABERE AİT GÖRSELLER :

20 Kasım 2016 15:45, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu