BAKAN MÜEZZİNOĞLU’NDAN ÖRGÜTLÜ OLDUĞUMUZ FABRİKAYA ZİYARET

24 Eylül 2016 14:00, Haberler


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Konfederasyonumuza bağlı Öz İplik-İş Sendikamızın Örgütlü Olduğu Çorlu/Cross Jeans’ı ziyaret etti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Çorlu’da faaliyet gösteren, Öz İplik-İş sendikamızın 15 yıldır örgütlü olduğu Cross Jeans fabrikasında üyelerimizi ziyaret etti.

Bakan Müezzinoğlu’nu fabrikanın girişinde kalabalık bir heyet karşıladı. Müezzinoğlu’na fabrika ziyaretinde; Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, Öz İplik-İş Sendikamızın Genel Başkanı Murat İnanç ile Öz Gıda-İş ve Öz İplik-İş Sendikalarımızın yöneticileri ile HAK-İŞ İl Temsilcimiz ve sendikalarımızın şube başkan ve yöneticileri katıldı.

Bakan Müezzinoğlu’na fabrika girişinde Cross Jeans İşyeri Baş temsilcimiz Canan İşbilen çiçek takdim etti.

Müezzinoğlu fabrikada işçi, işveren, sendika yetkilileriyle basına kapalı olarak gerçekleştirdiği kısa istişare toplantısının ardından üyelerimizi üretim yerlerinde ziyaret etti. Yerinde incelemelerde bulunarak fabrika yetkililerinden bilgi aldı, işçilerle sohbet etti.

Saha ziyaretinin ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yemekhaneye geçerek işçi arkadaşlarımızın sofrasına misafir oldu. Müezzinoğlu yemekte sorun ve taleplerini dinledi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Eylül 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu