ARSLAN, ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE KATILDI

06 Eylül 2016 14:00, Haberler


TEŞKİLATIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN

ARSLAN, ŞEHİDİMİZİN CENAZESİNE KATILDI


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Hizmet İş Sendikamızın İstanbul 7 Nolu Şubesine bağlı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’nde çalışan üyemiz Mustafa Tortum’un Van Tendürek Dağı’nda PKK’lı teröristlerce ateş açılması sonucu şehit olan oğlu Uzman Onbaşı Salih Tortum’un 5 Eylül 2016 tarihinde İstanbul’da düzenlenen cenaze törenine katıldı.

 

Arslan, Şehidimizin acılı, babası üyemiz Mustafa Tortum ile görüşerek şehidimize başsağlığı dileğinde bulundu, acılı aileye sabır diledi. Arslan, Hizmet-İş Sendikası İstanbul 7 Nolu Şube Başkanı Hüseyin Topçu ile de görüşerek başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Terörün son bulması için güvenlik güçlerimizin yürüttüğü onurlu mücadeleyi destekliyoruz. Kökü içeride ya da  dışarıda teröre destek veren tüm odakları lanetliyoruz. Ülkemize devletimize güvenlik güçlerimize bu  mücadelelerinde başarılar diliyoruz Üyemizin şehit oğluna ve tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet acılı ailelerimize başsağlığı diliyor, terörü bir kez daha lanetliyoruz” dedi.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Eylül 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu