ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTİN SENDİKALAR DESTEK BİRLİĞİ’NDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

31 Ağustos 2016 14:00, Haberler


ULUSLARARASI KUDÜS VE FİLİSTİN SENDİKALAR DESTEK BİRLİĞİ’NDEN HAK-İŞ’E ZİYARET

 

Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği Genel Müdürü ve Mahmoud Said Al-Shajrawi, 31 Ağustos 2016 tarihinde Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i ziyaret ederek Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile görüştü.

 

Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği Genel Müdürü görevinin yanı sıra, Türk-Arap İlişkileri Merkezi Genel Müdürü görevini de yürüten Mahmoud Said Al-Shajrawi, Genel Başkanımız Arslan’ı 6 Ekim 2016 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirecekleri "1. Filistin ve Kudüs Sendikalar Forumu"na davet etti.

 

Türkiye ile ilişkileri önemsediklerini ve HAK-İŞ’in kendileri için iyi bir rol model olduğunu ifade eden Al-Shajrawi, “HAK-İŞ’in başarısını kutluyoruz. Filistin sendikalarının başarılı olması için buradayız. İstanbul’da gerçekleştireceğimiz 1. Filistin ve Kudüs Sendikalar Forumu’nda HAK-İŞ’in yer alması bizim için önemlidir ve bu katılım başarılı olmamızı sağlayacaktır” dedi.

 

Al-Shajrawi, 15 Temmuz işgal girişimi karşısında gösterilen demokratik duruştan dolayı HAK-İŞ’i ve milletimizi de tebrik etti.

 

Genel Başkanımız Arslan, Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği heyetini Türkiye’de görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, HAK-İŞ’in Filistin sendikaları ile irtibatlı olduğunu kaydetti.

 

HAK-İŞ’in bilgi ve deneyimlerini paylaşmaktan kıvanç duyduğunu belirten Arslan, Uluslararası Kudüs ve Filistin Sendikalar Destek Birliği’nin çalışmalarına katkı vermekten mutlu olacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

31 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu