HAK-İŞ’TEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

24 Ağustos 2016 14:00, Haberler


HAK-İŞ’TEN BAHÇELİ’YE ZİYARET

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan Başkanlığındaki HAK-İŞ Yönetimi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan başkanlığındaki, Genel Başkan Yardımcılarımız A. Cengiz Gül ve Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız’dan oluşan HAK-İŞ heyeti 24 Ağustos 2016 tarihinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

 

Arslan, MHP’ye 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği tavır ve sonrasında izlediği politika dolayısıyla, ülkemiz ve emekçiler adına teşekkür etti. Arslan, “Milletimiz yaşam biçimlerini, siyasi görüşlerini ve değer yargılarını bir kenara bırakıp büyük bir dayanışma sergileyerek darbecileri alt etmiştir” dedi. Arslan, MHP’nin ve teşkilatının darbe girişimi sırasında ve sonrasında izlediği politikaya dikkat çekerek, “HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında ve sonrasında ülkemizin geleceği adına gösterdiğiniz yapıcı tavır ve aldığınız sorumluluk dolayısıyla ülkemiz, geleceğimiz ve emekçiler adına teşekkür ediyoruz” dedi. Arslan, Bahçeli’ye Türkiye’nin zor zamanlarında ve son derece önemli konularda büyük bir “Devlet Adamı” ciddiyetiyle ve hassasiyetiyle davrandığını belirterek, “15 Temmuz gecesi, kompleksten uzak, siyaset üstü yaklaşımınız, ülkenin ve milletin geleceği açısından tarihi bir adım olmuş“ dedi.

 

Arslan, 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesinde ve sonrasında hükümetimiz ve muhalefet partilerimiz arasında başlayan birlik ve beraberlik görüntüsünün önemine dikkat çekerek, HAK-İŞ olarak bu tablonun devamını dilediklerini söyledi. Arslan, “Türkiye'nin geleceği için bu birliktelik, uzlaşma ve dayanışmayı destekliyoruz. Bu yeni yaklaşımla birlikte Türkiye’nin pek çok sorununun çözülebileceğine inanıyoruz. Sorumluluk sahibi herkesin bu konuda gerekli özeni göstermesi gerektiğine inanıyoruz. Çünkü siyasi görüşlerimiz, ideolojilerimiz farklı olabilir ancak ortak paydamız vatandır ve gerisi teferruattır. Bu anlayışla Türkiye terörün üstesinden gelebilir. Türkiye terörü mutlaka yenmelidir. Bunun için önce iktidara, sonra muhalefete ve ardından topluma görev düşmektedir” dedi.

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, süreçle ilgili MHP’nin yaklaşımı, politikası ve katkılarına ilişkin bilgiler verdi ve Genel Başkanımız Mahmut Arslan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

24 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu