ARSLAN, TARİHE 15 TEMMUZ GECESİ SİLİNMEMEK ÜZERE MÜHRÜNÜZÜ VURDUNUZ

04 Ağustos 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, TARİHE 15 TEMMUZ GECESİ SİLİNMEMEK ÜZERE MÜHRÜNÜZÜ VURDUNUZ


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız 4 Ağustos 2016 tarihinde Kazan Kent Meydanı ve Gölbaşı Sahilpark’ta demokrasi nöbetinin 21. Gününde alanları doldurup 15 Temmuz darbe girişimi karşısında kahramanca vatan savunması yapan coşkulu kalabalığa hitap etti.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 15 Temmuz gecesinin, millet iradesinin tarihe tecelli ettiği şanlı bir gece olduğunu vurgulayarak, "Tarihe 15 Temmuz gecesi silinmemek üzere mührünüzü vurdunuz. Milletimizin bekası, milli irade için, seçtiğimiz liderimiz, Cumhurbaşkanımız için, geleceğimiz için 15 Temmuz'da her şeyinizi ortaya koydunuz. Allah sizden razı olsun. Allah gazanızı mübarek etsin. Milletin seçtiklerinin dışında başka bir iradeyi tanımıyoruz. Milletin önüne getirilen hain tuzakların hepsini reddediyoruz. Başta Pensilvanya'daki hain olmak üzere bütün tuzaklarını, FETÖ çetesinin bütün ihanetlerini elimizin tersi ile itiyoruz. Milletin iradesinin, milletin seçtiklerini namus bildik. Namusumuza sahip çıktık. 15 Temmuz'dan başlayarak bütün Türkiye'de nöbetteyiz. Konfederasyonumuzun bütün sendikaları nöbet yerlerinde vatan görevlerini yerlerine getirmektedir” dedi.


15 Temmuz gecesi Kudüs başta olmak üzere dünyanın pek çok yerinde Türkiye için dualar edildiğini belirten Arslan, “Dünyanın bütün mazlumlarının gözü Türkiye’de. Çünkü Türkiye yeryüzünü bütün mazlumları için son kale, son umuttur. Çünkü mazlumların Türkiye’den başka gidecek yeri yok. Balkanlardan Kafkaslara, Afrika ve Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya kadar nerede bir problem yaşansa Türkiye’ye sığınıyorlar. Filistinli kardeşlerimizin de, Suriyeli kardeşlerimizin de geldiği yer burasıdır. Dolayısıyla bizler yeryüzündeki bütün mazlumların sorumluluğunu taşıyoruz. Ve bugün bu meydanı dolduranlar, yeryüzünü bütün mazlumları adına buradadır” ifadelerini kullandı.


Darbe girişimi esnasında şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Arslan, yaralılara da acil şifalar diledi. Arslan, “Şehitlerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum, onlar bu vatanı teslim etmediler. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum nöbet yerlerini terk etmediler. Devletimizin ve milletimizin geleceğini korudular. Mazlum milletler o gün Türkiye’nin bekası için dua ettiler. Çünkü Türkiye’nin düşmesi, mazlumların İslam coğrafyasının düşmesi demektir” dedi.

 

Darbe girişimi içerisinde yer alan hainlerin en ağır şekilde cezalandırılmaları gerektiğini belirten Arslan, “Allah bizlere bir daha 15 Temmuzu yaşatmasın. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

04 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu