KIZILAY’DAN DEMOKRASİ SESİ YÜKSELDİ

02 Ağustos 2016 14:00, Haberler


KIZILAY’DAN DEMOKRASİ SESİ YÜKSELDİ

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 2 Ağustos 2016 tarihinde, 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı’nda demokrasi nöbeti tutan HAK-İŞ teşkilatı ve halka hitap etti.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ve Öz Taşıma-İş Sendikası üyeleri ile Abdi İpekçi Parkı’ndan 15 Temmuz Kızılay Demokrasi Meydanı’na “Demokrasiye Aşığız Darbelere Karşıyız, İşçiler Burada Fetö Nerede” sloganları eşliğinde binlerce işçinin katılımı ile yürüyüş gerçekleştirdi.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, platforma çıkarak gerçekleştirdiği konuşmada HAK-İŞ ve Türk Halkının demokrasiden yana olan tutumuna vurgu yaptı.

 

Milli iradeye sahip çıkan Ankaralılara teşekkür eden Arslan, "Tarihe 15 Temmuz gecesi silinmemek üzere mührünüzü vurdunuz. Milletimizin bekası, milli irade için, seçtiğimiz liderimiz, Cumhurbaşkanımız için, geleceğimiz için 15 Temmuz'da her şeyinizi ortaya koydunuz. Allah sizden razı olsun. Allah gazanızı mübarek etsin. Milletin seçtiklerinin dışında başka bir iradeyi tanımıyoruz. Milletin önüne getirilen hain tuzakların hepsini reddediyoruz. Başta Pensilvanya'daki hain olmak üzere bütün tuzaklarını, FETÖ çetesinin bütün ihanetlerini elimizin tersi ile itiyoruz. Milletin iradesinin, milletin seçtiklerini namus bildik. Namusumuza sahip çıktık. 15 Temmuz'dan başlayarak bütün Türkiye'de nöbetteyiz. Konfederasyonumuzun bütün sendikaları nöbet yerlerinde. Ankara'da 15 Temmuz gecesi sadece millet iradesi için Genelkurmay Başkanımızın rehin alındığı karargaha yürüyen, karargah önünde şehit edilen kardeşimiz Celalettin Emiş, Türksat'ı hainlere teslim etmeyen Ahmet Özsoy, Ali Karslı HAK-İŞ mensubuydu" şeklinde konuştu.

 

Arslan, “Siyasal görüşlerimiz, fikirlerimiz, yaşam biçimlerimiz, istikametimiz farklı olsa da bu ülkenin vatandaşları olarak 15 Temmuz gecesi ve sağımıza ve solumuza kim var diye bakmadan tanklara siper olduk, meydanları doldurduk” diyen Arslan, “Evlerinde dualarıyla, meydanlarda haykırışlarıyla milletimiz ve demokrasimizden yana taraf olan, ihanet şebekesine karşı dimdik duran herkesten Allah razı olsun. Emperyalistlerin bir hesabı var, ama hesapların en büyüğünü yapan Rabbimizin de bir hesabı var. Elhamdülillah bu hainlerin hesabı yerle yeksan oldu” diye konuştu.

 

Genel Başkanımızın Kızılay'daki konuşması için tıklayınız..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Ağustos 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu