ARSLAN, KÜTAHYA’DA DEMOKRASİ NÖBETİNDE KONUŞTU

27 Temmuz 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, KÜTAHYA’DA DEMOKRASİ NÖBETİNDE KONUŞTU

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kütahya’da Zafer Meydanı ve Tavşanlı’da Belediye Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutan, halka hitap etti.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Kütahya’da Zafer Meydanı ve Tavşanlı’da Belediye Meydanı’nda Demokrasi Nöbeti tutan, aralarında HAK-İŞ üyesi emekçilerinde bulunduğu halka hitaben konuşma yaptı.

 

Genel Başkanımız Arslan, 15 Temmuz’da gerçekleştirilen hain darbe girişiminin sadece Fetö’cülerle sınırlı olmayıp, uluslararası boyutlu bir operasyon olduğunu söyledi.

 

Darbecilerin başarılı olması halinde büyük bir katliama girişeceklerinin anlaşıldığını ifade eden Arslan, emniyet personeli ve halkın iradeli duruşunun darbecilerin bütün planlarını suya düşürdüğünü söyledi.

 

Darbe girişimi esnasında şehit olan güvenlik güçlerine ve vatandaşlara Allah’tan rahmet dileyen Arslan, yaralılara da acil şifalar diledi. Arslan, “Şehitlerimize ve gazilerimize teşekkür ediyorum, onlar bu vatanı teslim etmediler. Tüm halkımıza teşekkür ediyorum nöbet yerlerini terk etmediler. Devletimizin ve milletimizin geleceğini korudular. Mazlum milletler o gün Türkiye’nin bekası için dua ettiler. Çünkü Türkiye’nin düşmesi, mazlumların İslam coğrafyasının düşmesi demektir” dedi.

 

Darbe girişimine karşı HAK-İŞ’in bütün teşkilatı ve üyeleriyle birlikte yoğun mücadele ettiğini ve bu uğurda şehit verdiğini, pek çok HAK-İŞ’li emekçinin de yaralı olduğunu kaydeden Arslan, HAK-İŞ’li emekçilerden ve halktan meydanları terketmemelerini isteyerek, kendilerinin de Cumhurbaşkanı Erdoğan “tehlike geçmiştir, evlerinize dönebilirsiniz” diyene kadar meydanlarda olacaklarını söyledi.

 

 

 

 

 

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

27 Temmuz 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu