ARSLAN, "DARBE YAPANLARA EN SERT KARARLAR ALINSIN"

19 Temmuz 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, "DARBE YAPANLARA EN SERT KARARLAR ALINSIN"


Genel Başkanımız Mahmut ARSLAN, Ankara Kızılay Meydanını dolduran halkımıza hitaben bir konuşma yaptı.

 

ARSLAN,  "Aziz ülkemin aziz insanlarını, hepinizi HAK-İŞ adına saygıyla, sevgiyle selamlıyorum gazamız mübarek olsun. 15 Temmuz Türk Demokrasi tarihinin önemli bir kilometre taşı olarak tarihe geçmiştir. İşçiler, memurlar bütün çalışanlar ve milletimiz olarak  15 Temmuz Darbe girişimine karşı  topyekun bir direniş ortaya koyduk. Bu direniş sırasında Şehitlerimiz var Gazilerimiz var bütün bunların ötesinde Demokrasimizi, ülkemizi teminat altına alan halkımız var. Allah sizlerden razı olsun" dedi.

 

ARSLAN, "Cumhurbaşkanımızın liderliğinde  hükümetiyle, Parlamentosuyla sivil toplum örgütleriyle topyekun milletimizle Demokrasimizi korumaya, milletimizin geleceğine karşı her türlü saldırıya karşı birlikte mücadele etmeye varız" diyerek, bu hainlerden sonuna kadar hesap sorulmasını ve Parlamentomuzun bu hainler için en sert biçimde kararlar almasını istedi.

 

ARSLAN, "bugün burada olmamız geleceğimizin teminatı bundan sonra da burada olmamız Darbe girişimlerine hayır diyeceğimiz anlamına gelmektedir. Biz yalnız değiliz ülkemizin ve  yeryüzünün bütün mazlumları  Demokrasi mücadelemizde bizimle beraberler.

 

Okunan Selalarımız, ihanet şebekesinin sonu olacaktır. Selalarımız minarelerimizden eksik olmasın liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'nın başkanlığında geleceğimiz aydınlık olsun gazamız mübarek olsun" dedi. ARSLAN, Demokrasiye Hayır diyen halkı ve bu onurlu mücadeleye katılan büyük HAK-İŞ ailesini selamladı.

 

Genel Başkanımızın Konuşmasını İzlemek İçin Tıklayınız...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Temmuz 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu