TERÖRÜ LANETLİYORUZ

29 Haziran 2016 14:00, Basın


TERÖRÜ LANETLİYORUZ

İSTANBUL’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain saldırıyı kınayarak, insanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak biraraya gelmesi ve teröre karşı ortak tavır alması gerektiğini ifade etti.

 

ARSLAN, “Saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu daha güçlü bir Türkiye ve dünya umudumuzu bir kez daha yineliyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, barış, huzur ve kardeşlik ayı olan mübarek Ramazan Ayında bile terör bir türlü durmak bilmiyor. Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen hain saldırıyı nefretle kınıyoruz.

 

Türkiye devleti, milleti ve kurumlarıyla bir bütün halinde terörle mücadele konusunda daha aktif ve etkin çalışmaları hayata geçirecek ve başarıya ulaşacaktır. HAK-İŞ olarak, terör saldırılarının amacı ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Buna karşılık devletimizin terörizmle yaptığı mücadelede başarılı olması için her türlü katkı ve desteği vermeye devam edeceğimizi bir kez daha ifade ediyoruz. Ülkemizin birliğine, kardeşliğine kasteden hainlerin hesapları, tuzakları geçmişte olduğu gibi bugün de boşa çıkarılacaktır.

 

İnsanlığın ortak sorunu olan teröre çare bulunması için uluslararası kuruluşların ve ülkelerin çifte standardı bırakarak biraraya gelmesini ve teröre karşı ortak tavır alması istiyoruz. HAK-İŞ olarak, terörün son bulduğu, kardeşlik; huzur ve güven ortamının egemen olduğu, daha güçlü bir Türkiye ve dünya umut ediyoruz.

 

Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü hedef alan terör saldırısını nefretle bir kez daha kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Haziran 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu