ŞAHİN, KSSH 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDI

28 Haziran 2016 14:00, Haberler


ŞAHİN, KSSH 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNE KATILDI


Genel Bakan Yardımcımız Mehmet Şahin, Arnavutluk Sendikalari Konfederasyonu'nun (KSSH) 25. Kuruluş Yıldönümü etkinliklerine katıldı.  Şahin, iki ülke ve iki konfederasyon arasındaki iyi ilişkilere değinerek bu iliskilerin daha da güçlü olacağına inandığını söyledi.


Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, 24-25 Haziran 2016 tarihlerinde Arnavutluk Sendikalari Konfederasyonu'nun (KSSH) Kuruluşun 25. Yıldönümü etkinliklerine katıldı.  Etkinlikler, çok sayıda hükümet temsilcisinin yanı sıra PERC Başkanı ve pek çok ülkeden yabancı konuk katıldı. Etkinliklerde Arnavutluk'ta sendikaların totaliter komünist rejimin yıkılması, demokrasinin gelmesi ve gelişmesindeki rolüne vurgu yapıldı.


KSSH Genel Baskani Kol Nikollaj, ulusal ve uluslararasi düzeyde işçi haklarını savunduklarını belirtetek,  HAK-İŞ ve bazi yabancı Sendikalara bu konuda kendilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür etti.

 

Genel Baskan Yardımcımız  Mehmet Şahin, iki ülke ve iki konfederasyon arasındaki iyi ilişkilere değinerek, bu ilişkilerin daha da güçlü olacağına inandıklarını ve kuruluşlarının 50. ve 100. Yıldönümlerinde de birlikte yeni başarılara imza atarak güzel kutlamalar yapmalarını diledi.

 

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

28 Haziran 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu