1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ TOPLANDI

19 Nisan 2016 14:00, Haberler


1 MAYIS HAZIRLIK KOMİTESİ TOPLANDI


HAK-İŞ Konfederasyonu 1 Mayıs Hazırlık  Komitesi Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin’in başkanlığında üçüncü kez toplandı. Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay ve Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile sendikalarımızın yönetici ve uzmanlarının katılımıyla gerçekleştirilen HAK-İŞ 1 Mayıs Hazırlık Komitesi toplantısı, 19 Nisan 2016 tarihinde HAK-İŞ Genel Merkezinde gerçekleştirdi.


Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, HAK-İŞ’in 1 Mayıs coşkusunu Anadolu’ya taşımak konseptine uygun olarak bu yıl da 1 Mayıs kutlamalarının Türkiye’nin önemli bir sanayi ve tarım kentlerinden Sakarya’da gerçekleştirileceğini söyledi. Şahin, 1 Mayıs’ı Sakarya’da geniş katılımla coşkulu, heyecanlı, sorunların tartışıldığı ve HAK-İŞ Konfederasyonu’na yakışır şekilde kutlamayı amaçladıklarını söyledi.

 

Geçen yıllarda gerçekleştirilen 1 Mayıs kutlamalarının ayrıntılı olarak değerlendirildiği Komitede, bu yıl gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamalarına ilişkin HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın görüş ve önerileri alındı.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Nisan 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu