GSEE’NİN 36.KONGRESİNE KATILDIK

21 Mart 2016 14:00, Haberler


GSEE’NİN 36.KONGRESİNE KATILDIK


Yunanistan Genel Emek Konfederasyonu (GSEE)’nin 36. Genel Kurulu’nda Konfederasyonumuzu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Toruntay temsil etti.


Yunanistan Genel Emek Konfederasyonu (GSEE)’nin 36. Genel Kurulu, 17-19 Mart 2016 tarihlerinde Yunanistan’ın Rodos Adası’nda gerçekleştirildi.


Konfederasyonumuz HAK-İŞ'i Genel Başkan Yardımcılarımızdan Mustafa Toruntay’ın temsil ettiği kongre gündemini, ekonomik ve mali kriz ile bu krizin yol açtığı sosyo-ekonomik sorunlar ve mülteci problemi şekillendirdi.


Dış İlişkiler Uzmanlarımızdan Recep Atar’ın da takip ettiği GSEE Kongresi, “Sendikalara Katıl; Güçlü Ol: Güçlü Sendikalar Kemer Sıkma Politikalarına ve Anlaşmalarına Karşı Duruyor” sloganıyla gerçekleştirildi.

 

17 Mart Perşembe akşamı,  ITUC Başkanı Joao Felicio’nun ve GSEE Genel Başkanı  Yannis Panagopoulos’un selamlama konuşmalarıyla açılış töreni yapılan kongrenin ikinci günü sabahında protokol konuşmaları yapıldı; faaliyet raporu okundu ve yeni döneme ilişkin eylem planı sunuldu. İkinci gün öğleden sonra ise Sendikalar ve Sendikalar Açısından Yeni Meydan Okumalar, Eğilimler ve Onlara İlişkin Olası Çözüm Önerileri başlıklı bir uluslararası etkinlik düzenlendi. Kongrenin son günü, faaliyet raporu, mali rapor ve eylem planı oylandı ve GSEE Konfederasyonu temel organları için seçimler yapıldı.



 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

21 Mart 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu