ARSLAN, ULUSLARARASI SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ

06 Mart 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, ULUSLARARASI SENDİKA TEMSİLCİLERİYLE BİRARAYA GELDİ


Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in “Uluslararası V. Kadın Emeği Buluşması”na üyesi bulunduğumuz Avrupa Sendikalar Konfederasyonu (ETUC) ile Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu (ITUC) temsilcileri başta olmak üzere dünyanın değişik coğrafyalarında yer alan 33 ülkeden çok sayıda sendika temsilcisi kadın katıldı.


5. Uluslarası kadın Emeği Buluşması Etkinlikleri çerçevesinde Arnavutluk, Azerbaycan, Belçika, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Romanya, Eritre, Gürcistan, İran, İtalya, Ürdün, Kenya, Kuveyt, Kosova, Makedonya, Malavi, Moldova, Moritanya, Karadağ, Fas, Nepal, Pakistan, Nijerya, Ruanda, Senegal¸ Zambya, Uganda ve KKTC başta olmak üzere 33 farklı ülkeden çok sayıda sendikacı konuk katıldı.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız ile 6 Mart 2016 tarihinde HAK-İŞ’in 5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşması’na katılmak üzere Türkiye’de bulunan uluslararası konuk sendikacılarla akşam yemeğinde biraraya geldi.


HAK-İŞ’in uluslararası emek hareketleriyle birlikte mücadele etmeyi önemsediğini ve bu doğrultuda iş birliklerini geliştirdiğini kaydeden Arslan, konuk sendikacılara, birlikte ortak çalışmalar yapma çağrısında bulundu.

 

Genel Başkanımız Arslan, 5. Uluslararası Kadın Emeği Buluşmasına gelirken geçirdiği kaza sonucu vefat eden Cezayir’li Sendikacı Abla Süleymani’ye Cenab’ı Allah’tan rahmet, yaralanan Maghraoui Yamina ve Nassira Ghozlane’ye de geçmiş olsun dileklerini iletti.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

06 Mart 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu