ARSLAN’DAN MEMUR-SEN’E: “SİZİN BAŞARINIZ BİZİM BAŞARIMIZDIR”

17 Şubat 2016 14:00, Haberler


ARSLAN’DAN MEMUR-SEN’E: “SİZİN BAŞARINIZ BİZİM BAŞARIMIZDIR”


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, MEMUR-SEN’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’in “Örgütlenme” temalı kısa film yarışması ödül törenine katıldı. Arslan, “MEMUR-SEN ve Eğitim-Bir-Sen’in başarısı HAK-İŞ’in başarısıdır” dedi.


Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 13 Şubat 2016 tarihinde MEMUR-SEN’e bağlı Eğitim-Bir-Sen’in “Örgütlenme” temalı kısa film yarışması ödül törenine katıldı. Törene, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eğitim-Bir-Sen Onursal Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Eğitim-Bir-Sen ve MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ile uluslararası eğitim sendikalarının temsilcileri, Eğitim-Bir-Sen Şube yönetimleri, ilçe temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.


Mahmut Arslan, törende yaptığı konuşmada, “Keşke bu muhteşem tabloyu rahmetli Akif İnan görebilseydi. Küçücük dairemizde başlayan, uluslararası arenalara giden Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen mücadelesini, keşke Akif Hocam görebilseydi. MEMUR-SEN’in ve Eğitim-Bir-Sen’in başarısı HAK-İŞ’in başarısıdır” dedi.

Dereceye giren filmlerin sahipleri ödüllerini aldı

 

Konuşmalardan sonra, dereceye girenlere ödülleri verildi. Yarışmada birinciliği ‘On’ filmiyle kazanan Mutlu Kurnalı’ya ödülünü ve plaketini Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; ikinciliği ‘Hayat Bu’ filmiyle kazanan Elif Yüksel’e ödülünü ve plaketini Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın; üçüncülüğü ‘Perşembe’ filmiyle kazanan Mert Öner ve Seçkin Gündüz’e ödülünü ve plaketini Eğitim-Bir-Sen Onursal Başkanı, AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu; ‘Tırtılın Yolu’ filmiyle jüri özel ödülüne layık görülen Ayşe Nur Topal’a ödülünü ve plaketini Yönetmen Derviş Zaim; ‘Lisan’ filmiyle mansiyona layık görülen Nurullah Özdemir’e ödülünü ve plaketini Malezya Eğitim Enternasyonal Asya-Pasifik Bölgesi Başkoordinatörü Shashi Bala Singh; ‘Toprak’ filmiyle mansiyona layık görülen Mehmet Topbaş’a ödülünü ve plaketini HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan takdim etti.

 

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Şubat 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu