ARSLAN, ÖZ BÜRO İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

08 Şubat 2016 14:00, Haberler


ARSLAN, ÖZ BÜRO İŞ SENDİKAMIZIN YENİ HİZMET BİNASI AÇILIŞINA KATILDI

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, 8 Şubat 2016 tarihinde Öz Büro İş Sendikamızın yeni Genel Merkezinin açılışına katıldı.

 

Açılışta, HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şahin, Mustafa Toruntay, Genel Sekreterimiz Dr. Osman Yıldız, Öz Büro İş Sendikamız Yönetim Kurulu, HSYK Üyesi ve Öz Büro İş Sendikamız Kurucu Genel Başkanı Muharrem Özkaya, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agah Kafkas ve bağlı sendikalarımızın Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile uzmanları katıldı.

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan, “Baki Bey büyük bir sorumluluk aldı, sendikamız büyük bir sorumluluk aldı. İşkolumuzda önemli hedeflerimiz var. İnşallah kısa zamanda sendikamızın kendi hizmet binasında faaliyetlerini sürdürebileceği bir atılım, bir mücadeleyi ciddi şekilde hem HAK-İŞ’in hem de Türkiyenin en büyük sendikası olma imkanı var. Öz Büro İş Sendikamızı gelecekte HAK-İŞ’in ve Türkiye’nin en büyük sendikası yapma adına Baki Bey’e başarılar diliyoruz. Yarından itibaren hep beraber koşacağız, temmuz ayı istatistiğinde bugünkü rakamların çok üstünde bir rakam bekliyorum. Hedefimiz büyük Allah yardımcımız olsun. Tebrik ediyoruz, başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Öz Büro İş Sendikası Genel Başkanı Abdülbaki Gülbaba; “Türkiye de sendikal hareketin, hangi kozlarla yapıldığının farkındayız. HAK-İŞ’in ve HAK-İŞ’e bağlı sendikaların bu ülkenin ve bu ülkenin emekçileri için neye tekabül ettiklerinin farkındayız. Sendika felsefemiz ortada, pratiklerimiz ortada Öz Büro İş Sendikasını emeğin ve ülkenin hizmetinde işkolunun en büyük sendikası. Türkiye sendikal hareketinin örnek sendikası yapmak konusunda Rabbimden niyazda bulunuyorum. Bu anlamda elimizden gelen en büyük çalışmayı ortaya koyacağımız konusunda son derece kararlıyız, doluyuz. Rabbim utandırmasın” dedi.

 

Öz Büro İş Sendikası Kurucu Genel Başkanı ve HSYK Üyesi Muharrem Özkaya ise memnuniyet ve mutluluğunu dile getirerek, “Büyük bir mutluluk, Öz-büro iş HAK-İŞ’ in büyük fedakarlıklar ile kurulan, en zor işkolu olan sendikalardan biriydi. Kuruluşundan itibaren geçen o mücadele dolu yıllar, bizim daha çok şey başaracağımızı gösteriyor. Bu anlamda yeni yönetim kurulununda bunu aşacak donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Tüm üyelerimize bu sendikaya güvenmelerini beraber yürümelerini ve yeni binanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Eski Sağlık Bakan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Agah Kafkas; “Hayırlı olsun bugün ben gerçekten mutluyum geçmişte uzun yıllar, onurla beraber mücadele ettiğimiz bir arkadaşımızın genel başkanlığında da yönetim kurulunda da beraber bulunduğu bir sendika ve zor bir sendika ama ben inanıyorum ki ekip çok büyük bir ekip. Türkiye sendikal hareketinin ezberini HAK-İŞ bozmuştur. HAK-İŞ önderliğinde Türkiye’nin emeği ortaya çıktı. Bundan da en mahrum olan en zor işkoluydu, Muharrem Bey burada bir ışık yaktı. Allah razı olsun, yüreğini koyarak çaba sarf etti. Bayrak iyi yerden devir alındı şimdi iyi bir yerde, zor bir işkolunda, ben inanıyorum ki Baki Bey’in değerli Mahmut Bey’in değerli önderliğinde bu işkolunda layık olduğumuz yere emin adımlarla en kısa zamanda ulaşırız inşallah Allah utandırmasın” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından Öz Büro İş Sendikamızın yeni hizmet binası dualar eşliğinde açıldı.

 


HABERE AİT GÖRSELLER :

08 Şubat 2016 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu