DİYARBAKIR’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

14 Ocak 2016 14:00, Basın


DİYARBAKIR’DAKİ HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, “Diyarbakır’da güvenlik güçlerimize ve ailelerinin bulunduğu lojmanlara yönelik düzenlenen hain saldırıyı kınıyoruz. Terörün ve şiddetin biran önce son bulmasını istiyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Diyarbakır’da Jandarma Komutanlığı’na İlçe Emniyet Amirliği ve emniyet mensuplarının kaldığı lojmanlara yönelik saldırının ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Diyarbakır’da Jandarma Komutanlığı, Emniyet Amirliği ve emniyet mensuplarının ailelerine yönelik hain saldırıyı kınıyoruz. Bu hain terör saldırısı sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

 

HAK-İŞ olarak, terörün her türlüsüne karşıyız. Terör saldırıların amacının, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak ve toplumda bir korku havası ve kaos ortamı yaratmak olduğunu biliyoruz. Bu süreçte toplumun bütün kesimlerinin daha soğukkanlı ve sağduyulu olması gerekmektedir. Provokasyonlara gelinmemeli, milletimizi ayrıştırarak, ülkemizin huzurunu bozmaya, kaos ve istikrarsızlık ortamı yaratmaya çalışanların oyunları boşa çıkarılmalıdır.

 

HAK-İŞ olarak, güvenlik güçlerimizi ve ailelerini hedef alan terör saldırısını bir kez daha nefretle kınıyor, saldırıda hayatını kaybedenlere Yüce Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

14 Ocak 2016 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu