HOTAR’DAN HAK-İŞ’E ZİYARET

19 Kasım 2015 14:00, Haberler


HOTAR’DAN HAK-İŞE ZİYARET


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, 11 Kasım 2015 tarihinde Konfederasyonumuz HAK-İŞ’i ziyaret ederek, Genel Başkanımız Mahmut Arslan ve Genel Başkan Yardımcılarımız ile görüştü.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin her alanda olduğu gibi Sosyal Politikalar alanında da büyük gelişme kaydettiğini belirterek, “3 Kasım 2002’den bu yana işçi haklarının iyileştirilmesi yönünde oldukça önemli çalışmalar yapılıp, işçilerin hak arayışlarının önündeki engeller kaldırıldı” dedi

 

Genel Başkanımız Mahmut Arslan da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Türkiye Büyük Millet Meclisi 26. Dönem 1. Yasama Yılının hayırlı olması dileğinde bulunan Arslan, “Seçimler göstermiştir ki sosyal politika alanında standartların güçlendirilmesine büyük ihtiyaç duyulmaktadır. Yeni hükümetin taşerondan mevsimlik ve geçici işçilerin sorunlarına, asgari ücretten emekli maaşlarına kadar pek çok alanda sorunları çözüp sosyal dengeyi kuracağına inanıyoruz” dedi. Arslan, AK Parti’nin geçmiş dönemin tecrübesiyle reformlarını kamuoyu desteğini alarak ve sosyal tarafları ikna edecek bir strateji izleyerek hayata geçirmesini beklediklerini söyledi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

19 Kasım 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu