HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN İSG EĞİTİMLERİ BAŞLADI

09 Eylül 2015 14:00, Haberler


HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN İSG EĞİTİMLERİ BAŞLADI


HAK-İŞ ve ÇASGEM ORTAKLIĞINDA YÜRÜTÜLEN İSG PROJESİNİN ADANA VE HATAY EĞİTİMLERİ BAŞARIYLA TAMAMLANDI


HAK-İŞ ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) ortaklığında yürütülen “Çalışanlara Yönelik Yeterlilik Odaklı İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Projesi’nin Adana Eğitimleri 02-03 Eylül 2015 tarihlerinde, Hatay Dörtyol Eğitimleri ise 04-05 Eylül 2015 tarihlerinde gerçekleştirildi.


Söz konusu eğitimlere HAK-İŞ Projeler Koordinatörü Şahin Serim, Sosyal Diyalog Uzmanı Rıdvan Günay, Proje Asistanı Fatma Yavuz ve Çelik-İş Sendikası Uzmanı M.Onur Sayılan'dan oluşan Proje ekibi katılmış olup proje ortağı ÇASGEM adına Eğitim Uzmanı İsmail Akgün ve Eğitim Müdürü ve A Sınıfı ISG Uzmanı Şeyhmuz Ektirici katıldı.


Adana'da gerçekleştirilen eğitimler 2 gün 14 saat sürmüş olup 3 ayrı sınıfta toplam Çelik-İş, Öz Orman-İş, Hizmet-İş ve Öz İplik-İş Sendikalarının üyelerinden oluşan 75 iş yeri temsilcileri ve işçiler eğitimlerden yararlandı. Eğitici olarak  proje iştirakçi okulu  Çukurova Elektrik M.T.A.L.  Müdürü Yusuf KILINÇ, A Sınıfı ISG Uzmanları  Mehmet Pancar, Mehmet Polat, Önder İnkaya ve Kadir Tomas katıldı.


Adana eğitim programında Hizmet-İş Sendikası adına Adana Şube Başkanı ve HAK-İŞ İl Temsilcisi Abdurrahman Yücel bir açılış konuşması yaptı ve açılışa Öz Orman-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Şahin Cerit,  Çelik-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Sedat Aydın ve Öz İplik-İş Sendikası Adana Şube Başkanı Muzaffer Birdoğan katıldı. İki gün süren İSG Adana eğitimi sonunda kursiyerlere sertifikaları törenle takdim edildi.


Dörtyol Hatya'da gerçekleştirilen eğitimler de 2 gün 14 saat sürmüş olup 3 ayrı sınıfta toplam Çelik-İş ve Hizmet-İş Sendikalarının üyelerinden oluşan 86 iş yeri temsilcileri ve işçiler eğitimlerden yararlandı. Eğitici olarak proje iştirakçi okulu Dörtyol Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü ve A Sınıfı ISG Uzmanı Erhan Akı, A Sınıfı ISG Uzmanları Mehmet Pancar, Mehmet Polat, Önder İnkaya Yasin Kocabıyık ve Adem Soysal katıldı.


Dörtyol Hatay eğitimleri esnasında Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Toksoy ziyarette bulunarak eğitimleri yerinde gözlemledi.


Ayrıca eğitimlere Çelik-İş Sendikası Şube Başkanı ve HAK-İŞ İl Temsilcisi Mehmet Demir ve Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim katıldı.

 

Dörtyol Hatay eğitimi sonunda kursiyerlerin katılım sertifikaları HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Ali Cengiz Gül tarafından törenle takdim edildi.


HABERE AİT GÖRSELLER :

09 Eylül 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu