ASLAN VE ŞAHİN BSPK’NIN 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

03 Temmuz 2015 14:00, Haberler


ASLAN VE ŞAHİN BSPK’NIN 25. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ ETKİNLİKLERİNE KATILDI

 

Genel Başkan Yardımcılarımız Mehmet Şahin, Settar Aslan ve beraberindeki heyet 30 Haziran 2015 tarihinde Kosova’nın başkenti Priştine’de, Kosova Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu’nun (BSPK) 25. Kuruluş Yıldönümü programına katıldı.

Programda konuşma yapan Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Şahin, Kosova Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu’nun 25. Kuruluş Yıldönümü programında olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, HAK-İŞ ile BSPK arasındaki ikili ilişkilerin sadece konfederasyonlar için değil ülkeler bağlamında da önemli bir adım olduğunu ifade etti.

 

İkili işbirliği programları ile aradaki bağın daima kuvvetli kalacağının altını çizen Şahin, Kosova’nın ve Kosova Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu’nun geçtiği zorlu sürecin HAK-İŞ olarak farkında olunduğunu ancak güçlü bir konfederasyonun Kosova’nın emekçileri ve tüm halkının teminatı olacağını dile getirdi.

 

Şahin, HAK-İŞ Konfederasyonu ile Kosova Bağımsız Sendikalar Konfederasyonu arasında başlayan ikili işbirliği anlaşmasına atıfta bulunarak, “işbirliği projesinin güçlenerek devam edeceğine olan inancımız tamdır. Sürecin bu bağlamda ilerlemesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

HAK-İŞ Heyeti Yetimlerle İftar Programında Bir Araya Geldi

 

Kosova’da bulunan HAK-İŞ heyeti programın ikinci günü Prizren kentinde 300 yetim öğrencinin bulunduğu yetimhaneye ve Mamuşa kentinde Mamuşa Gönüleli Derneğinin aracılığıyla düzenlenen “Yetim Buluşmasına” destek oldu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

03 Temmuz 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu