STK’LARDAN SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE ZİYARET

17 Haziran 2015 14:00, Haberler


STK’LARDAN SİYASİ PARTİ LİDERLERİNE ZİYARET

 

HAK-İŞ’in de aralarında bulunduğu Avrupa Birliği Karma İstişare Komitesini (AB-KİK) oluşturan sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri CHP, MHP ve HDP’yi ziyaret etti.

 

HAK-İŞ’i temsilen Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Şahin, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, TZOB Genel Sekreter Vekili Hikmet Yavuzyiğit, Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Türkiye Kamu-Sen Başkanı İsmail Koncuk ve TİSK Genel Sekreteri Bülent Pirler 17 Haziran 2015 tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve HDP Eşbaşkanı Figen Yüksekdağ’ı ziyaret etti.

 

Heyet adına ortak açıklamayı TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu yaptı. Hisarcıklıoğlu, seçimler sonrasında sandıktan uzlaşın mesajı çıktığını, erken seçimin yapısal sorunlara kalıcı bir çözüm getirmeyeceğini ve vakit kaybettireceğini ifade etti. Hisarcıklıoğlu, STK’lar tarafından hazırlanan ortak bildiriyi okudu.

DEMİREL’İN EVİNE TAZİYE ZİYARETİ

 

Genel Başkan Vekilimiz Mehmet Şahin ve beraberindeki heyet, 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in Güniz Sokak’taki evine taziye ziyaretinde bulundu.​

 

Şahin, Demirel’in yakınlarına başsağlığı dileğinde buldu ve üzüntülerini dile getirdi.

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

17 Haziran 2015 14:00, Haberler


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu