HAK-İŞ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN 3. GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 20 ARALIK’TA BAŞLIYOR

13 Aralık 2019 17:35, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN 3.GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI 20 ARALIK’TA BAŞLIYOR


HAK-İŞ Konfederasyonu ile ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliği ile yapılan "Gençlik Farkında Proje Yarışması” nın 3'üncüsü düzenleniyor.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fulya Bayraktar ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Yarışmanın bu yılki teması “Kadın ve Sendikacılık” olarak belirlendi. 20 Aralık 2019 ile 20 Şubat 2020 tarihleri arasında başvuruların kabule dileceği yarışmada birinci projeye 5 Bin Türk Lirası, ikinci projeye 3 Bin Türk Lirası, Mansiyon Ödülü olarak ise Bin Lira ödül verilecek. Ayrıca dereceye giren proje sahiplerine HAK-İŞ Konfederasyonu'nda staj imkânı sağlanacak. Kadın ve Sendikacılık konulu yarışmaya, Türkiye'de ve KKTC'de bulunan üniversitelerin lisansüstü eğitim yapan öğrenciler başvurabilecek.

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, projenin gençlere ilham vermesi temennisinde bulunarak, yarışma ile kadın meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturmanın amaçlandığını söyledi.

Yarışmanın detayları https://www.genclikfarkinda.net ulaşılabilir.

HABERE AİT GÖRSELLER :

13 Aralık 2019 17:35, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu