HAK-İŞ’TEN “KUDÜS İÇİN AYAKTAYIZ FİLİSTİN İÇİN BURADAYIZ” TOPLANTISI

25 Temmuz 2019 19:30, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ’TEN “KUDÜS İÇİN AYAKTAYIZ FİLİSTİN İÇİN BURADAYIZ” TOPLANTISI


HAK-İŞ Konfederasyonumuz bünyesinde kurulan Filistin ve Kudüs Komitesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, “Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız - Manisa” programı öncesinde 25 Temmuz 2019 tarihinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya Kudüs Komitesi Başkan Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, Hak-İş Manisa İl Başkanı Turan Karafil, HAK-İŞ’e bağlı sendikalarımızın Manisa İl ve Şube Başkanları, işyeri sendika temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Serdengeçti, HAK-İŞ Kudüs Komitesi’nin her ay farklı bir ilde düzenleyeceği “Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız” etkinlikleri kapsamında ilk programı Manisa’da gerçekleştirme kararı aldıklarını belirterek, “Sizlere HAK-İŞ Konfederasyonu Başkanımız Mahmut Arslan ve Filistin ve Kudüs Komitesi Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’nin selamlarını iletmek istiyorum. Manisa’da düzenleyeceğimiz programda kendileri sizlerle birlikte olacaklar. Düzenleyeceğimiz programa tüm Manisalıları davet ediyoruz” diye konuştu.

HAK-İŞ Kudüs Komitesi’nin yürüttüğü faaliyetlerden bahseden Serdengeçti, “HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkanımız Mahmut Arslan’ın aynı zamanda Uluslararası İşçi Sendikaları Konfederasyonu ITUC’un Genel Başkan Yardımcılığı, Avrupa Sendikalar Konfederasyonu ETUC Yönetim Kurulu üyeliğinin yanında aynı zamanda Uluslararası Kudüs ve Filistin’e Destek Sendikalar Birliği’nin Genel Başkanlığı’nı da yürütmekte. Genel Başkanımız tarafından kurulan Kudüs Komitesi, Filistin ve Kudüs bilincini yaymak, orada yaşayan kardeşlerimizin sorunlarını ulusal ve uluslararası platformlarda dile getirmek için yoğun çaba sarf etmekte. Bu vesile ile ilkini düzenleyeceğimiz “Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız – Manisa” programımızın şimdiden hayırlı olmasını diliyor, tüm Manisalı kardeşlerimizi, emekçilerimizi ve Filistin dostlarını 26 Temmuz 2019, saat 19:30’da Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenleyeceğimiz programımıza bekliyoruz” diye konuştu.

Şehzadeler Belediyesi’ne Ziyaret

Serdengeçti, “Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız - Manisa” programı kapsamında Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir’i ziyaret etti. Serdengeçti, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir’e HAK-İŞ’in “Kudüs İçin Ayaktayız Filistin İçin Buradayız – Manisa” programı hakkında bilgi vererek, programa davet etti.


HABERE AİT GÖRSELLER :

25 Temmuz 2019 19:30, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu