HAK-İŞ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA 2. GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI

18 Ocak 2019 18:00, Komite Etkinlikleri


HAK-İŞ İLE HACI BAYRAM VELİ ÜNİVERSİTESİ ARASINDA 2. GENÇLİK FARKINDA PROJE YARIŞMASI


HAK-İŞ Konfederasyonu ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi arasında 18 Ocak 2019 tarihinde "Gençlik Farkında Tema Fikri Proje Yarışması İkili İşbirliği Protokolü" İmza Töreni gerçekleştirildi.

İmza törenine HAK-İŞ Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun,  konfederasyonumuza bağlı sendikalarımızın kadın komitesi üyeleri katıldı.

İşbirliği protokolü HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin ile Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun arasında imzalandı.

18 Ocak 2019 ile 28 Şubat 2019 tarihleri arasında başvuruların kabul edileceği yarışmada birinci projeye 5 Bin Türk Lirası, ikinci projeye 3 Bin Türk Lirası, Mansiyon Ödülü olarak ise Bin Lira ödül verilecek. Ayrıca dereceye giren proje sahiplerine HAK-İŞ Konfederasyonu'nda staj imkanı sağlanacak.

Kadın ve Örgütlenme konulu yarışmaya, Türkiye'de ve KKTC'de bulunan üniversitelerin lisansüstü eğitim yapan öğrenciler başvurabilecek. 

HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Zengin, imzalanan protokolün gençlere ilham vermesi temennisinde bulunarak, yarışma ile kadın meseleleri hakkında toplumsal farkındalık oluşturmanın amaçlandığını söyledi.

Zengin, "İmzaladığımız protokolün iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hacı Bayram Veli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun HAK-İŞ ile birlikte çalışmanın kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, imzalanan protokolün iki taraf için de hayırlı olması dileğinde bulundu.

HABERE AİT GÖRSELLER :

18 Ocak 2019 18:00, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu