YAVUZ, “GELİŞEN TÜRKİYE GÜÇLÜ KADIN” PROGRAMINA KATILDI

30 Ekim 2017 15:20, Komite Etkinlikleri


YAVUZ, “GELİŞEN TÜRKİYE GÜÇLÜ KADIN” PROGRAMINA KATILDI


HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Yavuz ve beraberindeki HAK-İŞ Kadın Komite Başkan Yardımcıları Eda Güner ve Yüsra Erilli Kurumlu, 27 Ekim 2017 tarihinde MEMUR-SEN Konfederasyonuna bağlı Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu tarafından düzenlenen “Gelişen Türkiye Güçlü Kadın” programına katıldı.

Sağlık-Sen Kadınlar komisyonu tarafından düzenlenen “Gelişen Türkiye Güçlü Kadın” Programında siyasette kadın, medyada kadın, örgütlenmede kadın ve çalışma hayatında kadın konularının konuşulduğu panele Gazi Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun moderatörlük yaptı. 

Panelde, siyasette kadın konusu TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyon Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Çalışma Hayatında Kadın konusu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan Önder, Örgütlenmede Kadın konusu HAK-İŞ Kadın Komitesi Başkanı Fatma Yavuz, Medyada Kadın konusu ise Gazeteci/Yazar Nihal Bengisu Karaca tarafından ele alındı.

“Sendikal Hayatta Kadının Güçlenmesi Konusunda HAK-İŞ Bir Rol Modeldir”

Gazi Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Gonca Bayraktar Durgun “ Sendikal hayatta kadının güçlenmesi konusunda kendi adıma söylüyorum HAK-İŞ bir rol modeldir. HAK-İŞ kadın konusunda çok kıymetli çalışmalar yapıyor. Bu konuda HAK-İŞ ile birlikte çalışma fırsatımız oldu. HAK-İŞ, tabandan tavana kadın mekanizmasını hayata geçirmiş ve çalışmalarını güçlendirerek devam etmektedir. Bu önemli çalışmalarında HAK-İŞ’i kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Örgütlenmede Kadın konusunda panelist olarak yer alan HAK-İŞ Kadın Komite Başkanı Fatma Yavuz, geçmişten bugüne kadar gerçekleştirilen HAK-İŞ Kadın çalışmaları hakkında bilgi vererek örgütlenmede kadınların aktif bir şekilde rol alması gerektiğini vurgulayan bir sunum gerçekleştirdi.  

Panelin bitiminde Sağlık-Sen Kadınlar Komisyonu Başkanı Burcu Gürcan Kadın Komite Başkanımız Fatma Yavuz’a plaket takdiminde bulundu.


HABERE AİT GÖRSELLER :

30 Ekim 2017 15:20, Komite Etkinlikleri


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu