HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS DAVETİ

29 Nisan 2014 14:00, Basın


HAK-İŞ’TEN 1 MAYIS DAVETİ

HAK-İŞ’TEN CUMHURBAŞKANI, TBMM BAŞKANI, BAŞBAKAN

SİYASİ PARTİLER VE STK TEMSİLCİLERİNE 1 MAYIS DAVETİ

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN,  Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL, TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK, AK Parti, CHP, MHP ve BDP başta olmak üzere Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerine bir mektup yazarak, HAK-İŞ’in kitlesel olarak Kayseri’de gerçekleştireceği 1 Mayıs mitingine davet etti.

 

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti, CHP, MHP, BDP, BBP, DSP ve Saadet Partisi’nin aralarında bulunduğu siyasi partilere, TÜRK-İŞ, DİSK, Memur-Sen, Türkiye Kamu-Sen, KESK, TİSK, TOBB, TZOB, TESK, TÜSİAD, MÜSİAD, TBB, ASKON ve TÜMSİAD’ın da aralarında bulunduğu sivil toplum kuruluşlarına bir mektup yazarak HAK-İŞ’in kitlesel olarak Kayseri’de gerçekleştireceği 1 Mayıs mitingine davet etti. Arslan, mektubunda şunları kaydetti:

 

“HAK-İŞ Konfederasyonu, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü”nü bu yıl başta Kayseri olmak üzere Türkiye'nin her köşesinde, “Kayseri’de, 81 İlde ve Bütün Türkiye'de Alanlardayız” sloganıyla kutlama kararı almıştır.

 

Bu çerçevede Konfederasyonumuz Daha Yaygın, Daha Güçlü ve Daha Fazla Sendikal Örgütlenme” ana temalarıyla Kayseri'de kitlesel bir etkinlik düzenleyecektir.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak sizleri, 1 Mayıs’ta Kayseri Cumhuriyet Meydanı Kurşunlu Otopark alanında saat 9:30’da başlayacak kutlamalarımıza içtenlikle davet ediyoruz.

 

Kayseri'de gerçekleştireceğimiz kutlamamıza, HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan; HAK-İŞ ve üye Sendikalarımızın Yönetim Kurulu Üyeleri ve HAK-İŞ üyeleri katılacaktır.

 

1 Mayıs’ı sendikalar, sivil toplum kuruluşları; meslek kuruluşları, işçiler, memurlar, işsizler, yoksullar, kadınlar, gençler, engelliler, öğrenciler, emekliler olarak hep birlikte kutlamanın, Türkiye’nin barış, huzur, kardeşlik, birlik ve dayanışma kültürüne önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, Türkiye ve dünyada barış, kardeşlik ve dayanışmaya katkı sunmasını umduğumuz ve bu yıl Kayseri'de gerçekleştireceğimiz 1 Mayıs kutlamalarına davet ediyoruz.”


HABERE AİT GÖRSELLER :

29 Nisan 2014 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu