MERHUM GENEL BAŞKANIMIZ NECATİ ÇELİK’İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

11 Ocak 2019 12:00, Basın


MERHUM GENEL BAŞKANIMIZ NECATİ ÇELİK’İ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ 


HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut ARSLAN, Konfederasyonumuzun merhum Genel Başkanı Necati Çelik’in 10. Ölüm Yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in 14 yıl başarılı bir şekilde Genel Başkanlığı görevini yürüten eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı merhum Necati ÇELİK’i vefatının 10. yılında rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Türk Sendikal hareketinin ileri gelen isimlerinden olan, misyonu ve vizyonu ile sendikal harekete önemli ölçüde katkıları bulunan merhum Necati ÇELİK, 11 Ocak 2009 tarihinde Ankara’da yaşamını yitirmişti. Merhum Necati Çelik, Konfederasyonumuz HAK-İŞ’in bugünlere gelmesi için olağanüstü çaba göstermiş ve büyük ölçüde katkılarda bulunmuştur. Merhum Çelik, ülkemizin siyasi, sosyal ve ekonomik çalkantılar yaşadığı, olağanüstü şartlardan geçtiği dönemlerde sağduyulu ve akılcı yaklaşım ve önerileriyle de hatırlanan bir şahsiyetti.

HAK-İŞ olarak yokluğunu sürekli hissettiğimiz merhum Genel Başkanımızın Necati Çelik'in bize gösterdiği yolda istikametimizi kaybetmeden yürüyüşümüzü kararlılıkla sürdürmekteyiz.

HAK-İŞ olarak, vefatının 10. yıldönümünde merhum Genel Başkanımız Necati Çelik’i hatırlamayı, bizlere verdiği mesajları yarınlara taşımayı ve hatırasını yaşatmayı görev addediyor, kendisine bir kez daha Yüce Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Ocak 2019 12:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu