ŞAHİN; “TERÖRÜN AMACINA ULAŞMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”

02 Kasım 2017 12:54, Basın


ŞAHİN; “TERÖRÜN AMACINA ULAŞMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ”


HAK-İŞ Genel Başkanvekili Mehmet Şahin, Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar bölgesinde teröristlere yönelik devam eden operasyonlar kapsamında çıkan çatışmaya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Devletimizin bekası, milletimizin geleceğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik yapılan hain terör saldırılarının bir yenisini bu sabah Hakkari’de yaşadık.

Bölücü terör örgütünün bölgedeki yoğun sis ve hava koşullarından faydalanarak gerçekleştirilen hain ve alçakça saldırıda 6 kahraman askerimiz ile 2 köy korucumuz şehit düşmüştür.

Sabah saatlerinde gelen bu acı haber yüreklerimizi dağlamıştır. Vatan savunması için gece-gündüz demeden nöbet tutan, bu uğurda kahramanca şehit düşen ve gazilik mertebesine ulaşan tüm güvenlik güçlerimizin hakkını ödeyemeyiz.

Amaçları toplumsal bütünlüğümüzü, birliğimizi, dayanışmamızı tahrip etmek olan bu hainlerin tuzağına asla düşmeyeceğiz. Terörün amacına ulaşmasına asla izin vermeyeceğiz, pes etmeyeceğiz. Hainlerin hedeflerine ulaşmasına fırsat vermeyeceğiz. Yıllardır kararlılıkla yürütmüş olduğumuz terörle mücadeleden vazgeçmeyeceğimizi  herkesin bilmesini  istiyoruz.

Milletimizin benzer terör saldırılarında ortaya koyduğu dayanışma, birlik ve beraberlik anlayışını aynı kararlılıkla devam ettireceğine yürekten inanıyoruz. Ülkemize yönelik içerde ve dışarıda tezgâhlanan bütün tuzakları her zaman olduğu gibi yine boşa çıkaracağız.

Güvenlik kuvvetlerimize yönelik olarak gerçekleştirilen hain ve alçakça emellerle gerçekleştirilmeye çalışılan saldırıyı bir kez daha kınıyor, şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, yakınlarına ve milletimize geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz.”

HABERE AİT GÖRSELLER :

02 Kasım 2017 12:54, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu