TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

11 Eylül 2015 14:00, Basın


TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBEDEN İŞÇİLERE

ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Settar Aslan, “Antakya-Reyhanlı yolu üzerinde tarım işçilerini taşıyan minibüsün tekerinin patlaması sonucunda gerçekleşen kazada ilk belirlemeler göre 6 işçinin öldüğü 25 işçinin de yaralandığını büyük bir üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.

 

HAK-İŞ Genel Başkan Vekili Settar Aslan, yaptığı yazılı açıklamada şu değerlendirmelerde bulundu:

 

“Antakya-Reyhanlı yolu üzerinde tarım işçisi taşıyan kamyonetin şarampole yuvarlanmasıyla meydana gelen trafik kazasında işçilerin hayatını kaybetmesinin derin acısını yaşıyoruz. Kazada hayatını kaybeden işçilerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.

 

Çalışma hayatında iş kazaları ve meslek hastalıklarının önlenmesi amacıyla mücadele ederken, trafik kazalarında işçilerimizi ve vatandaşlarımızı kaybetmenin acısını yaşıyoruz.

 

HAK-İŞ Konfederasyonu olarak, sendikal örgütlenmenin arttığı, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının olmadığı, trafik kazalarında işçilerimizi kaybetmediğimiz bir çalışma hayatı istiyoruz.

 

Son günlerde artan terör olayları dolayısıyla canımız yanarken, bir de trafik terörüne can vermenin acısını yaşıyoruz. Söz konusu kazada kusuru bulunanların tespit edilerek cezalandırılmasını ve iş kazaları ve trafik kazalarında can kaybına son verilmesi için acil önlemlerin alınmasını bekliyoruz"

 

HABERE AİT GÖRSELLER :

11 Eylül 2015 14:00, Basın


© 2021 HAK-İŞ Konfederasyonu